2777
2789

برادرم برنامه نویسه و تو جهان شناخته شده اس،ازنظر خودم آره باکلاسیه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالشه حدودا چقدر درامد داره ؟ وضعش خوبه ؟

33 سالشه آره خداروشکر چیزی به عنوان دغدغه مالی نداره

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بستگی داره به اینکه منظورتون از برنامه نویس چیه...بعضی از افراد یک زبان برنامه نویسی را کم و بیش یاد می گیرند و خودشون را برنامه نویس می دونند. بعصی افراد هم تحصیلات رشته کامپیوتر و مهارت مرتبط دارند و برنامه نویسند. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

سلام برنامه نویس داریم تا برنامه نویس ، منم برنامه نویس وب هستم و دو ساله کار میکنم رشتمم مهندسی کامپیوتر بوده به نظرم باکلاسی به این چیزا نیست به جیب پر از پول هست

من برنامه نویسایی میشناسم که درآمدشون خیلی کمه و عوضش یه دوستی دارم که یکم تجربه بالاتری از من داره ماهی دویست تومن درآمدشه و خب یکم وضع زندگیش از من جلوتره

به نظرم باید به سطح و رزومه اش نگاهی انداخت اگه رزومه داره بفرست بررسی کنیم

سلام برنامه نویس داریم تا برنامه نویس ، منم برنامه نویس وب هستم و دو ساله کار میکنم رشتمم مهندسی کام ...

ببین چطوره 

میگه رباتیک بلده برنامه نویسی میکرو کنترولر

طراحی وب با جنگو و جاوا اسکریپت و سی اس اس و...

چطوره؟

ببین چطوره میگه رباتیک بلده برنامه نویسی میکرو کنترولرطراحی وب با جنگو و جاوا اسکریپت و سی اس اس و.. ...

هرکجا که کسی گفت چند شاخه بلدم بهش شک کنید بزرگترین برنامه نویس دنیا بیل گیتسه اینا رو یکجا بلد نیست اگه میگفت فقط رباتیک بلدم خیلی قابل باورتر بود یا مثلا فقط  برنامه نویس وبم.