2777
2789
عدالتی که ازش حرف میزنن همینه بعد یکسریا میان میگن مردا با مهریه بیچاره شدن بی وجدان ها اخه دو سالی ...

دقیقا چقدر ما زنا بدبختیم یکی بیاد زندگیمونو نابود کنه صد جور اسیب به روح‌و جسممون بزنه تهش یع ربع سکه مگه چن سال میخوایم عمرکنیم دوسال ربع سکه بگیریم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی یه مرد چطوری میتونه مهریه بده ؟سکه چنده ؟ خدا تومن

من بطور کلی از زن یا مردی طرفداری نمیکنم 

اما معمولا معمولا معمولا (نه همیشه) زن تا حد امکان توو زندگی میمونه و مرد ه که کار رو به طلاق میکشونه 

ماشین یا خونه ب اسمشه؟؟

الان نمیدونم ولی چن ماه پیش بود 

قبلا مهریه مو گذاشته بودم اجرا توقیف کرده بودم دلم سوخت پرونده هامو بستم اشتی کردم الان فکر کرده زرنگه رفته درخواست طلاق داده

الان نمیدونم ولی چن ماه پیش بود قبلا مهریه مو گذاشته بودم اجرا توقیف کرده بودم دلم سوخت پرونده هامو ...

خب باز توقیف کن مهرو بذار اجرا 

چرا سادگی کردی . خدا رحم کنه بتونی با خونه و ماشین مهرتو بگیری

خب باز توقیف کن مهرو بذار اجرا چرا سادگی کردی . خدا رحم کنه بتونی با خونه و ماشین مهرتو بگیری

اومد موس موس کرد بیا زندگی کنیم دلم سوخت گفتم حتما ادم شده 

حالا میترسم انتقال داده باشه اموالو دردسر میشه برام 

ولی بازم میتونم درخواست ابطال سند بدم

اومد موس موس کرد بیا زندگی کنیم دلم سوخت گفتم حتما ادم شده حالا میترسم انتقال داده باشه اموالو دردسر ...

اره تا قبل ۶ ماه میشه 

ولی شادم انتقال داده ک با خیال راحت درخواست طلاق داده