2777
2789
مآهی ۱۵۰میلیون درآمد دارین؟!بنازم نکنه ساقی هستین🤣

حقوق نامزدم به تنهایی استاد هستن و دکتر 

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماین ندارم ولیرموتور دارم😅خونه دارم طبقه بالای خونه مون درست کروم برادخودم ولی امکانات اش مهیا نیست ...

خوب تقریبا خوبه شرایطت 

اگه تحصیلات هم داشته باشی که دیگه خیلی بهترم میشه شرایطت وقتی خونه از خودت باشه خیلی از هزینه ها کم میشه 

بعد اثاث خونه که با دخترا 

ولی من خودم شخصه یکم توقعم بالاست  نگفتم چون همه دخترا اینطور نیستن واقعا 

باریکلا.خب اگه کسی با شرایط من بود بازم بله رو میدادین بهش

من خودم خیلی لی لی به لالام گذاشتن و ناز نازی بودم تک فرزند و کلی امکانات ولی چرا نباشن هستن کسایی که قبول کنن شرایط نرمالی داری تو این اوضاع

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

من خودم خیلی لی لی به لالام گذاشتن و ناز نازی بودم تک فرزند و کلی امکانات ولی چرا نباشن هستن کسایی ک ...

شما توی ناز بزرگ شدین قطعا باید کسی میبود ک‌هواتون داشته باشه از لحاظ مالی و انتحابتون معقول بود

پس شما از اون پسرای ازدواجی هستی😂✨خوبه سنت اصلا دیر نیست حتی یکم دیگه هم وقت داری تا یکم بیشتر پس ا ...

بی بی فیس ام حداقل ۶و۷سال دیکه هم وقت دارن بهم نمیخوره ۲۷باشم🫡😅

بی بی فیس ام حداقل ۶و۷سال دیکه هم وقت دارن بهم نمیخوره ۲۷باشم🫡😅

خب پس فعلا بیخیال ازدواج شو😂

به نظرم ۳۰ تا ۳۲ سن معقولیه برای ازدواج آقایون 

تا اون موقع هم ماشین میگیری 

هم شغلت ارتقا پیدا میکنه ، تحصیلاتت هم اگه میتونی تا فوق لیسانس بخون 

دیگه کسی بهت نه نمیگه😂

خب پس فعلا بیخیال ازدواج شو😂به نظرم ۳۰ تا ۳۲ سن معقولیه برای ازدواج آقایون تا اون موقع هم ماشین میگ ...

امیدارم.ولی تا اون موقع زنم و بیشتر میبرن شمال.😕😅شرایط جامعه هم بدبینی مون کرده نسبت ب زندگی متاهلی

امیدارم.ولی تا اون موقع زنم و بیشتر میبرن شمال.😕😅شرایط جامعه هم بدبینی مون کرده نسبت ب زندگی متاهل ...

نه بدبین نشو 

درسته جامعه الان متفاوت شده 

ولی بازم هم دختر خوب زیاد هست هم پسر خوب 

تو که خونه داری خیلی جلویی از هم سن و سالات

من خودم جز دخترای پر توقع خانوادم هستم ولی شرایط شما نگران کننده نیست دو سال وقت بدی به خودت به شرایط خیلی معقول میرسی