2777
2789
عنوان

خونه تکونی شروع کردید

79 بازدید | 8 پست

میدونم بعضیا  حتی تموم کردین من میخوام الان شروع کنم افسردم تا حالا خواب بودم بیاین یکم انگیزه بدید بهم به خودم و خونم برسم البته قالی ها و پرده ها رو دوماه پیش شستم تمیزن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ان شا الله تا قبل ماه رمضون تموم میکنم

هفتاد هشتاد درصد پیش رفتم😥

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
اهنگ بذار شروع کن منم دارم تموم میکنمالبته بخاطر ماه رمضون زودتر شروع کردم چون روزه بگیرم دیگه جون ن ...

خوشبحالتون من حتی ضرف های شامم تا حالا سینگه بخدا زن کثیفی نیستم ولی حال روحی خوبی ندارم 😔

خوشبحالتون من حتی ضرف های شامم تا حالا سینگه بخدا زن کثیفی نیستم ولی حال روحی خوبی ندارم 😔

درکت میکنم ولی کم کم انجام بده برای حال خودتم خوبه

وقت بگیر برای هر کدوم مثلا با گوشی ده دقیقه زمان بذار برای کابینت زیر سینک بعد ده دقیقه هر چی موند بذار بعدا