2777
2789

ها، شده تا حالا حس کنید توی جمع نمی‌تونید راحت حرف بزنید یا خودتون رو دست‌کم بگیرید؟ 🤯 من خودم بارها این مشکل رو داشتم و دنبال راه‌حل بودم که اعتماد به نفسمو تقویت کنم. بعضیا میگن با تمرین خوب میشه، بعضیا میگن باید از درون خودمون رو باور کنیم. شما چه راه‌هایی رو امتحان کردید که جواب داده؟

هر روز که بلند می‌شوی، یک فرصت جدید برای شروع دوباره داری؛ هیچ وقت دیر نیست برای تغییر مسیر و ساختن فردای بهتر.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین به خودت تلقین کن

یه دفعه می‌بینی شبیه به چیزهایی شدی که به خودت تلقین می‌کردی

مثلا بگو فلان کار؟ هه! ساده‌ای‌ها! فلان کار که واسه من چیزی نیست ... از خیلی از آدمای این جمع بهترم چه ظاهری چه شخصیتی و...

دانشجو 

من فکر میکنم از بیرون شروع میشه اتفاقا 

انگار که تظاهر کنی اعتماد به نفست بالاست، بعد کم کم واقعا میبینی چقدر خودتو دست کم میگرفتی! 

در مورد توی جمع هم فقط به این فکر کن که بقیه دوست دارن نظرتو بدونن، در هر موردی یه نظر کوچیک بده 

نه خدا رو شكر به خاطر تحصيلات و مطالعه كتاب اطلاعاتم زياد مگه موضوعى كه مورد علاقه ام نباشه و اظهار ...

کار بسیار عالی

هر روز که بلند می‌شوی، یک فرصت جدید برای شروع دوباره داری؛ هیچ وقت دیر نیست برای تغییر مسیر و ساختن فردای بهتر.

ببین به خودت تلقین کنیه دفعه می‌بینی شبیه به چیزهایی شدی که به خودت تلقین می‌کردیمثلا بگو فلان کار؟ ...

درسته

من به یه اعتقادی رسیدم اونم اینه که اعتمادبه نفسواطرافیان به آدم میدن  همون اطرافیان هم تخریبش میکنن

باورنداری امتحان کن 

هرچقدرهم خودت‌خودتو باورداشته باشی  ولی چندنفردشمن دورو برت باشه  انقدرازت بدمیگن  انققدرپشت سرت شخصیتت رو تخریب میکنن که همه همونجورکه تبلیغ شدی میبیننت  واین میشه که پیش همه تحقیرمیشی وبالاخره هیشکی بهت بهانمیده ویواش یواش اعتمادبه نفست میرسه به صفر