2777
2789

بچه‌ها، تا حالا شده بخواید درباره خرج و مخارج با همسرتون صحبت کنید ولی بحثتون بالا بگیره؟ 😩 مثلاً دلتون می‌خواد کمتر خرج بشه، یا روی یه چیزی سرمایه‌گذاری کنید، ولی طرف مقابلتون جور دیگه‌ای فکر می‌کنه؟ من بعضی وقتا استرس می‌گیرم که چطور این موضوع رو مطرح کنم که نه دعوا بشه، نه دلخوری! 😵‍💫 کسی تجربه‌ای داره که بتونه کمک کنه؟ چطوری حرف بزنیم که هم منطقی باشه، هم نتیجه بده؟

چه حکمتیست در این مردن...

من انقدر شوهرم حقوقش کمه که روز سوم برج تموم میشه

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو من و شما تو این زندگی سهیم هستیم می‌دونم تلاش می‌کنی زحمت می‌کشی اما دوست داریم پیشرفت کنیم حالمون خوب باشه چیزهای جدید تجربه کنیم 

اما وقتی دخل و خرج ما با هم نمی‌خونه هیچ پیشرفتی نمی‌تونیم داشته باشیم مخصوصا در شرایط فعلی اقتصاد کشور 

بیا کارت خرید بذاریم ماه به ماه شارژ کنیم ریز خرید نکنیم 

یک‌جا کلی خرید کنیم که هر دقیقه در مغازه نباشیم 

چون هربار بری در سوپری چهار تا چیز دیگه هم که لازم نداشتی میخری این میشه که مخارج می‌ره بالا 

یک کارت هم بذاریم برای پس انداز بخشی از درآمدت بریز داخل اون یک مقدار قابل توجهی که رسید باهاش طلا بخریم 

وقتی پس انداز داشته باشیم می‌تونیم بهترین سفر بریم 

بهترین ماشین بخریم کاسه چه کنم چه کنم هم دستمون نیست که محتاج باشیم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

اول یه زمان مناسب انتخاب کن.

وقتی هر دو آروم و ریلکس هستید و عجله ندارید، بهترین موقع است برای صحبت کردن. مثلاً بعد از یه شام آروم، یا آخر هفته که استرس کاری ندارید.

هیچ‌وقت وقتی خسته یا گرسنه‌اید، یا وسط یه کار مهم هستید، بحث رو شروع نکنید.

به جای اینکه بگید “تو خیلی ولخرج هستی”، سعی کنید احساسات خودتون رو بیان کنید. مثلاً بگید “من نگرانم که با این روند خرج کردن، نتونیم به هدفمون برسیم”.

به حرف‌های همسرتون با دقت گوش کنید و سعی کنید دیدگاهش رو درک کنید. شاید اون هم دلایلی برای خرج کردن داشته باشه که شما ازش خبر ندارید.

یه بودجه ماهانه مشترک تهیه کنید و مشخص کنید که هر ماه چقدر پول برای چه چیزهایی خرج می‌شه. می‌تونید از اپلیکیشن‌های بودجه‌بندی هم کمک بگیرید.

سعی کنید تو بودجه‌بندی، یه مبلغی رو هم برای تفریح و خوش‌گذرونی در نظر بگیرید، تا زندگی خیلی خشک و جدی نشه.

اگه با وجود همه این تلاش‌ها باز هم نتونستید به توافق برسید، می‌تونید از یه مشاور مالی یا زوج‌درمانگر کمک بگیرید.

یه مشاور می‌تونه بهتون کمک کنه که بهتر با هم ارتباط برقرار کنید و راه‌حل‌های مناسبی برای مشکلات مالیتون پیدا کنید.