2777
2789

طبیعی رو زن داداشم شهریور ۲ تومن دادن.

سز رو خبر ندارم.

با نیرو مسلح هم قرار داد دارن.

ی مقداریش کسر میشه.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا نمیدونی چقد ..

ن فدات شم.‌ ولی فک نکنم زیر ۳ تومن باشه.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
زن داداشت با بیمش شد دو تومن ؟بیمش چی بود ؟

بیمش تامین اجتماعی بود.

عیزم. از ۱۱۸ شماره بیمارستانو بگیر دقیق تر راهنماییت میکنن.

اخه من خیلی در جریان نیستم.

خواهرشوهرم سه تومن طبیعی داد فک کنم ...اذر پارسال .. ب نظرت اگه طبیعی باشه فلسفی برم یا بیمارستانای ...

من زن داداشم ک فلسفی زایمان کرد، بیمارستانش هیچ نقطه قوتی نداشت نسبت ب بیمارستان های دیگه... حتی اتاقش هم ۳ تخته بود.ولی چون بیمارستان های دولتی خیلییی سرشون شلوغه، آدم کلافه میشه.‌رسیدگی هم به طبع کمتر میشه.

ب نظرم اگه هزینش برات مشکل نیس برو فلسفی.‌چون تعداد بیمارها کمتره و رسیدگی بیشتره.

من چند روز پیش سقط کردم چهارده هفته بود شد یک میلیون و هفت صد تومن پول سقط و زایمان طبیعی یکی هستش نیاز به کورتاژ ندارم دکتر مبشری عالی بود رئیس بیمارستان صیاد هم هست زنگ بزن فلسفی منشی قیمت ها را می گه