2777
2789

من همیشه خیلی هوای مامانمو داشتم تو این ماه مریض شد ۳بار بردمش دکتر خواهرای دیگم که پیش مادرم زندگی میکنن یکباره نبردنش الان اومدم خونش سر بزنم فردا وقت دکتر گرفتم ببرم دکتر بهم گفت بیا ابروهامو بگیر گفتم باشه چند دقیقه دیگه میام با کنایه گفت عه سختته بیای بگیری زور بهم داشت گفتم آره شروع کردیه داستانی ساخت برگشته میگه دکتر باهات نمیام نمیخوام منو ببری میزنم رو قرآن واست خیر از زندگی نبینی به مراد دلت نرسی داره از بغض خفه میشم چیکارکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرته از ته دلش نیست 

چند سال پیش یکی از اقواممون با بچش دعواش میشه وقتی میخواد بره بیرون میگه ایشالا جنازت برگرده همین میشه و جنازه اش برمیگرده مادره بعدش دیوونه شد

هیچوقت من رو لایک نکنید💥🔥کاربری دست دو نفر✌️

خوب نتونستم بخونم متن رو ظاهرا نفرینش بیجاست و به خودش برمی‌گردد

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

درضمن میگن کسی رو نفرین نکنیم چون اول خودت رو درگیر می‌کنه بعد اونو منظور اینه اون کسی که نفرین می‌کنه خودش هی الکی حرص میخوره مامانت احساسی یچیزی گفته اما اونجوری نمیشه