سلام دوستان کسانی که با خانواده ی همسر تو یک ساختمان زندگی میکنند بیاین کمک از مشکلاتو راهکاراتون بگین چطوری زندگی میکنید افسرده نشدید؟تروخدا کمک کنید.
ما تو یه ساختمون نیستیم ولی تو یه کوچه ایم هم من هم جاریم هم مادرشوهرم والا نه کسی اذیت میکنه نه دخا ...
منم وضعیت شما رو دارم ولی اذیتم نه زیاد ولی خب اذیتم
خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من مادر شوهرم مثلا خونش سیب زمینی داشت میومد از من میگرفت نه یکی دوتا ظرف برمیداشت یک کیلو میبرد کار همیشش بود.نه این همه چیش ازمون سو استفاده میکرد .الان قطع رابطه کردم باهاشون نمیان
ما تو یه ساختمون نیستیم اومدم ببینم چ مشکلاتی ممکنه داشت🤔🤔🤔🤔🤔🤔
یا امام رضا مرسی از هدیه ی قشنگت...😍خودت مراقبش باش....دوستای گلم لطفا واسه سلامتی فندق تو دلم یه صلوات بفرستین...اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم....خدایا مرسی😍عشقمو آفریدی😍مرسی واسه اینکه بهترین مرد دنیارو به من دادی💝مرسی که بهترین خانواده ی دنیا رو به من دادی💝ومرسی که مهربونترین خانواده ی همسر رو به من دادی💝و بازهم مرسی که هیچ مشکلی نمیتونه منو ناراحت کنه💝مررررسیییییییی💝
دقیقا مشکل منم جاریمه خیلی دورو و سیاست مداره خیلی آدم حسودو مزخرفیه هم خودش هم شوهرش
منم جاریم حسوده.احترام نمیداره توقع احترام داره.بچه مو پرت میکنه بیرون خونه اش توقع داره هرساعتی بچه هاش در زدن در رو با احترام براشون باز کنم.هرچی میخواد میگه بهم اونوقت من بگم قهر میکنه.دیگه چی بگم؟حتی سوسکای خونشو تقصیر من میندازه!خدا سرش بیاره و شرشو از زندگیم دور کنه.
خدایا از عهده شکرت که برآید؟ الحمدلله علی کل نعمه...