2777
2789

شیر خشک میخوره؟با چی سیر میشه؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر اجیم هیجی نمیخوره فقط تنقلاته

بهش تنقلات ندین گشنه بشه همه چی میخوره

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
نه قبل دوسال خودش شیرو گذاشت کنار.صبح ها هیچی تا ناهار.ناهارم به زور دو لقمه.بیشتر نگران صبونه ام

کیک و کلوچه شکلاتی...چی میدی بهش؟ خوردنی های سوپرمارکت رو حذف کن براش

کیک و کلوچه شکلاتی...چی میدی بهش؟ خوردنی های سوپرمارکت رو حذف کن براش

لب به کیک و شیرینی و شکلات نمیزنه چه‌خونگی چه بیرونی متنفره از شیرینیجات

خیار میخوره حاضره غش کنه غذا نخوره ولی غذارو به هر بدبختی شده یکم میدم ولی صبونه اصلا اصلا نمیخوره از هشت صبح تا یک ظهر گشنه اس

مهربون باشیم☺️
منم بهش میگم میگه گریه میکنه میخواد

بچه می‌دونه اگه گریه کنه بهش تنقلات میدن واسه همین هیچی نمیخوره که واسه تنقلات جا داشته باشه. از روی تجربه میگم من دو تا بچه دارم اگه بهش کیک و...ندین یه روز گرسنه میمونه در عوض فرداش نون و پنیر،برنج هر چی بدین میخوره