2777
2789

دیشب چندتا کتاب معرفی کردم بهتون که برای شروع مناسب نیستن و سنگینن 

امروز میخوام کتاب هایی که برای شروع مناسب هستن رو معرفی کنم 

برای شروع کتابخوانی روایت های خطی و ساده رو انتخاب کنید 

مثل 

ناطور دشت (ناتور دشت) 

حاجی اقا (فقط از دستفروشی های انقلاب میتونید تهیه کنید) 

دایی جان ناپلئون 

دختری با گوشواره مروارید 

شماهم اگه کتاب دیگه ای میشناسید اضافه کنید 🤍

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

ب نظرم کیمیاگر و شازده کوچولو هم مناسبه 

و اونایی ک اصلا کتاب نمیخونن و نمیتونن بخونن ول دوست دارن از کتابهایی با داستان‌های کوتاه شروع کنن 

مثل عمر کوتاه نیس ما کوتاهی میکنیم 

اگر مذهبی هستین یا علاقه دارین کتاب کشتی پهلو گرفته و سقای آب و ادب رو پیشنهاد میکنم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم کیمیاگر و شازده کوچولو هم مناسبه و اونایی ک اصلا کتاب نمیخونن و نمیتونن بخونن ول دوست دارن از ...

ممنون از پیشنهاد های خوبت عزیزم

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

ممنون از پیشنهاد های خوبت عزیزم

خواهش میکنم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

نزدیک یه هفتس کتاب نخوندم‌. کاش بتونیم عادت کنیم مثل مسواک زدن روتین روزمون بشه

موافقم 

من خودمو عادت دادم هرشب کتاب بخونم 

حتی شده ۵ صفحه 

یا گاهی فایل های صوتیش رو گوش میدم تو ماشین 

ولی متاسفانه با این افزایش قیمت ها ، خیلی ها از کتابخوانی فاصله گرفتن 

چون قیمت کتاب هم بالا رفته 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

همسایه های احمد محمود دل فولاد منیرو روانی پور طوبی ومعنای شب از شهرنوش پارسی پور سال بلوا عباس معروفی ثریا در اغما اسماعیل فصیح  اتفاق گلی ترقی یکم سطح بالاتر وداع با اسلحه همینگوی جنایت ومکافات داستایوفسکی 1984جرج اورول  هرگز رهایم مکن ایشی گورو فرانی وزویی سلینجر اگر کتابخون هستید صد سال تنهایی مارکز مسخ کافکا بیگانه آلبرکامو عاشق مارگریت دوراس تهوع سارتر 

همسایه های احمد محمود دل فولاد منیرو روانی پور طوبی ومعنای شب از شهرنوش پارسی پور سال بلوا عباس معرو ...

چه پیشنهاد های جذابی😍 

همرو خوندم 

۱۹۸۴ رو خیلی دوست دارم 

ولی اکثرا برای شروع مناسب نیستن سنگینن 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

موافقم من خودمو عادت دادم هرشب کتاب بخونم حتی شده ۵ صفحه یا گاهی فایل های صوتیش رو گوش میدم تو ماشین ...

اره منم. علامت گذاری کردم سعی میکنم هربار میشینم پای کتاب. خودمو به اون صفحه برسونم. ولی این چند وقت نه خودم حال داشتم نه شرایطش پیش اومد همش مراسم داشتیم. 

ولی با اون بخش قیمت کتاب موافق نیستم. ملت پول همچی میدن. یه کافه میرن پونصد پیاده میشن ولی حاضر نیستن نصف همونو پول کتاب بدن آگاهیشون بالاتر بره. ذهنشون بهتر بشه

همسایه های احمد محمود دل فولاد منیرو روانی پور طوبی ومعنای شب از شهرنوش پارسی پور سال بلوا عباس معرو ...

منم پله ای معرفی کردم اون خط اول رمانهای ساده وپرکششه میشه رمانهای کلاسیک هم معرفی کرد اما محتوا و سبک نگارش و گاهی طولانی بودنشون کسل کننده میشه