2777
2789
عنوان

برام دعا گرفتن انگار

44 بازدید | 5 پست

هر روز داره رابطم با شوهرم بدتر میشه حس منم داره از بین میره حتی کشش رابطه ام نداریم در ماه یبار دوبار بزور بدون احساس الان دقیقا ۲ماهه یه کلمه محبت امیز نگفته حتی منم بدم میاد بگم سرکتاب باز کردم گفت دعا از سمت یه زنه اقوامه از رو حسادت برای باطلشم ۱تومن میشد دوجاهم پرسیدم حالا دودلم بکنم یا نه حالم خرابه این مدتم همش جفتمون مریضیم یجوری پولمون بی برکت شده نه چیزی میخریم نه میخوریم هیچی نداریم هیچ وقت حس میکنم تیر اخره اگه نه نمیشه اینجور زندگی کرد رابطه ای که یهویی انگار طلاق عاطفی گرفتیم اخرین چیزی که بهش اهمیت شاید بده خونمون ومنم اینجوری اصلا نبود بخاطر من تورو همه وایمیساد اگه شما بودید انجام میدادید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بقول شما واقعا نه میخوریم نه میپوشیم آخرم هیچی هیچی هر روز بحث سر چیزهایی الکی خیلیه منم شک کردم این ...

دقیقا تا چند ماه پیش کلی به خودم پول میداد همش لباس غذا بیرون اخلاقش خوب الان بزور مثل گدا بمن پول میده لباس اصلا بیرون اصلااا همیشه دعوا و بحث الکی همش قهر حتی پول برنج خریدنم نمیمونه بزاش درصورتی که جدیدا دوجا کار میکنه الان ۲هفتس میوه نخریدیم نمیتونیم

دقیقا تا چند ماه پیش کلی به خودم پول میداد همش لباس غذا بیرون اخلاقش خوب الان بزور مثل گدا بمن پول م ...

انگار ما رو گفتی 

مو به مو واقعا افسردگی گرفتم البته برای ما الان نزدیکه دو ساله اینطوری شده و جرات نکردم برم جای 

البته جای هم نمشناختم