2777
2789

من هنرجوی ناخنکاری بودم که بلانسب شما به لطف حروم‌خور بودن استاد ناخنکاریم،با تیپ بهم یاد که کلا منسوخ شده و الانم جایی قبول ندارن میگن فقط باید تخصصت با ژل باشه،۲جلسه اخر روهم پیچوند برگزار نکرد واسم گفت کار نمیکنم دیگه

خلاصه اینکه الان مدرکم و وسیله هام دارن خاک میخورن تو خونه تک تک ارایشگاه ها رفتم ولی کسی قبولم نمیکنه

یکی از ارایشگاه های بزرگ شهرمون برای فروردین کلاس فر دائم میزاره،و گفته هرکی اولین نفر اسم بنویسه به عنوان دستیارم پیش خودم نگهش میدارم کلا تو سالن باهام کارکنه

ولی هزینش۳۰میلیونه

بنظرتون وسیله های ناخنکاریمو بفروشم برم تو این لاین؟

اگه بتونم وسیله هامو۲۰رد کنم بقیشم خدا بزرگه۱۰تومنش یجوری جور میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار گول خوردی دست عبرت نگرفتی؟ آخه سی تومن فقط برای فر که اونم خیلی مشتری نداره و زود از مد میره؟

اگه قراره دستیار باشی چه نیازی به پول دادنه! اگه حرفه ای هستی مگه چقدر مشتری داره که دو تا استاد بخواد

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
یه بار گول خوردی دست عبرت نگرفتی؟ آخه سی تومن فقط برای فر که اونم خیلی مشتری نداره و زود از مد میره؟ ...

خب چیکار کنم الان

تا بخوام حرفمم کامل کنم۲۵تا دیگه باید خرج کنم براش

اونم بعد از عید مثلا شاید معجزه بشه مرداد ماه واکی چیزی دربیاد بابام رازی شه۱۰تومن بده،۱۵تومن دیگش با خودمه مجبورم طلامو بدم

خب چیکار کنم الانتا بخوام حرفمم کامل کنم۲۵تا دیگه باید خرج کنم براشاونم بعد از عید مثلا شاید معجزه ب ...

کجا میری اینقدر زیاد میگیرن؟ من تو دیوار آگهی آموزش ناخن میبینم یکی دو تومنه. آخه کار سخت و سنگینی هم نیست. دوستم هم رنگ موی کامل و پروتئین و... یاد گرفت کلا ۲۰ تومن شد.

به جای خرج الکی یه کار خوب، پیش یه استاد خوب یاد بگیر الان این که میگی مشخصه ایراد داره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
کجا میری اینقدر زیاد میگیرن؟ من تو دیوار آگهی آموزش ناخن میبینم یکی دو تومنه. آخه کار سخت و سنگینی ه ...

اموزش که۷تومنه عزیزم منظورم با وسیله هایی که قراره بخرم۲۵تومن درمیاد برام