2777
2789
عنوان

بیبی چکم زیر یه دیقه هاله زد یعنی باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 34 پست
سلام عزیزم اول از همه از خدا میخام ب حق این شبا نی نی دار بشی..ی سوال دلشتم عموی شما هیپوفیز عمل کرد ...

ممنونم عزیزم انشالله

آره عمل کرد خداروشکر حالش خیلی خوبه الان 

علائم چیزی داری؟دارو مصرف میکنی؟ اگه دارو مصرف میکنی ممکنه خطا داشته باشه آن شالله که بارداری😇

نه عزیزم علائم نداشتم دقیقا روز بعدش پریود شدم نمیدونم مشکل از چیه که همیشه بیبی چکام هاله میندازه حالا چه بعد ده دقیقه چه فوری ولی در کل آخرش پریود میشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فک کنم در حالت عادی یک یا دوروز بستری میشن اما برای عموم چون خورد به تعطیلی شد حدودا چهار پنج روز

ممتون گلم الان حالشون خوبه؟مشکلی خدایی نکرده پیش نیومد براشون؟ببخشید انقد سوال میکنم

ممتون گلم الان حالشون خوبه؟مشکلی خدایی نکرده پیش نیومد براشون؟ببخشید انقد سوال میکنم

نه خواهش میکنم شما ببخشید دیر جواب دادم آره شکر خدا حالش کاملا خوبه هیچ مشکلی نداره  فقط چندوقت یبار میره پیش دکترش برای چکاپ که ببینه زخم داخل بینیش وضعیتش چطوره  که اونم تا دوسه ماه میره بعد از اون چکاپم نیاز نداره

نه خواهش میکنم شما ببخشید دیر جواب دادم آره شکر خدا حالش کاملا خوبه هیچ مشکلی نداره فقط چندوقت یبار ...

فدات بشم عزیزم شما ببخش که همش مزاحمتم..خوب خیلی خداروشکر عزیزم خوشحال شدم چون این دکتر برای دایی منم معزفی کردن خیلی نگرانیم

یکی هم صب بزن هاله انداخت بازم دیگه تمام😍

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁