2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده تو اول همسر هست بعد پدر و مادر و خواهر برادرت

ازدواج یعنی تشکیل خانواده دیگه

پس اولویتت باید همسرت باشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین سوالت سخته من بین دوتاشون فرقی نمیذارم اما شوهرم فکر میکنه الویتمه مامانمم فکر میکنه الویتمه 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین من خودم کلا اینکه اولویتت بایدخانومت باشه یامادرو...مخالفم،اولویت بایداحترام باسه چه واسه زن چه مرد،تونمی تونی بین مثلاشوهرت وپدرت بگی الویت کدوم اما بایدسیاست وسوادرابطه داشته باشی واسه هرکدومشون جداارزش قائل باشی،مثلا من یه زنم اینده ممکنه عروس داربشم اما توقع ازپسرم دارم همه ی زندگیش نه اما یه وقتی یا یه کاری واسه ام انجام بده اما به رندگیش لطمه نزنه،الان خود من احترام شوهرم وخانواده اش روخیلی دارم،حتی خانواده اش بدهستن،امااحترام خانواده خودم هم دارم هیچوقت اجازه نمیدم همسرم بنونه به خانواده ام بی احتذامی کنه یاحتی مامانم به همسرم بی اعتنایی کنه،مثلا بابام مریض بودمن رفتم پیشش اماوقتی شوهرم میومدجلوهمه بلندمیشدم باوجوداینکه ازبیماری بابام ناراحت بودم ازشوهرم پذیرایی میکردم وحتما یه زمانی روبه اون اختصاص میدادم شوهرم هم به بابام خیلی کمک کرد،وقتی مامانش مریض بودباوجوداینکه بامادرش رابطه نداره من همه ی کارهای مامانش انجام میدادم چون میخاستم به شوهرم احترام بزارم،اینجاالویت شوهرم بود،حتی مثلا اگه مادرم میگفت به مادرسوهرت احترام نزار من قبول نمی کردم.ببخشید طولانی شد

مثال می زنم به نظر شما این درست که زن بیمار باشه خودش برع دکتر ولی همون لحظه مرد مادرش کاری داشته بره براش انجام بده باید همسرش ویبره دکتر یا بره کارمندش وانجام بده من اصلن نمی گم بی احترامی بشه به مادر