2777
2789
عنوان

دیشب عروسی بودم برام دعا کنین

271 بازدید | 10 پست

من ۵ بھمن پریود شدم و ۱۱ بھمن پاک شدم و ۱۵ بھمن چون ترشحات داشتم بنظرم تخمک گزاری بود و اقدام کردم و چن روز بعدش سینہ ھام سفت شد و درد شکم و لگن و تنگی نفس داشتم و اشتھام کم شد ولی دیشب عروسی بودم و کردئ رقصیدم و یھو دیدم ترشح دارم و اول فک کردم پریود شدم و دیدم نہ ترشح سفیدہ و از دیشب حس میکنم کہ سینہ ھام باز بہ حالت اول برگشتہ حالا بنظرتون لانہ گزینی شدہ بود و بخاطر تحرک زیاد از بین رفتہ؟؟؟یا طبیعیہ؟؟

والا علایمی ک گفتی تو فیلم های ترکی هست

و گرنه ب این شدت تو هفته های اول حاملگی وجود نداره

هنش تلقینه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه خدا بخواد رقص کوردی که خوبه از پشت بومم پرت شی چیزیت نمیشه

خالم دوماهه باردار بود از ده تا پله پرت شد پایین بیهوش شد بچش سالم بود 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

اول مطمئن بشو بارداری. اصلا علائم بارداری به این زودی ظاهر نمیشه

من خودم سر دخترم باردار بودم هنوز نمیفهمیدم رفتم مسافرت پسرمو همش بغل میکردم . چمدونای سنگین بلند میکردم

چقد پاساژ گردی و پیاده روی کردم. بعدا که برگشتم تست زدم فهمیدم باردارم. بچمم سالم شکرخدا

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

عزیزان منظورم اینہ کہ اون علایم بارداری بودہ و از دیشب ھیچکدوم ازین علامتارو ندارم یعنی لانہ گزینی ن ...

دوست عزیزم متاسفانه اینجا با اینکه نی نی سایته ولی برای این موارد جواب درستی داده نمیشه :/

حالا من که مجردم ولی به طور کلی اکثر تاپیکای اینطوری که دیدم کمتر جواب داده شده

اگه فکر میکنین حامله این خب بی بی چک بزنین دیگه