2777
2789

الان یک هفته هست اولش دل درد پری بعدش من کیست تخمدان دارم هفت سانت اون درد گرفت از دردش به خودم میپیچیدم که دکتر قرص داده دارم میخورم ارومتر شده حالا کمر درد شروع شده این یکماه اولش میگن اذیتی زیاده 🙃 فقط خداکنه این دردا تموم بشه میترسم تا اخر باشن باهام گیج میزنم فکرم مشغوله درد دارم میگم نکن نساخته بهم باز تو نی نی سایت میخونم خیلی ها درد داشتن یکماه اولو اروم میشم دوستم دارم داشته باشم از کابوس حامله شدن دوباره راحت بشم 🥴 

خیلی خوبه هفت سال داشتم پریودیم خیلی خیلی منظم شده بود اولاش لکه بینی درد کلافم کرده بود بعدش همچی اوکی شد 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که میترسم ازاینچیزا بنظرم باجلوگیری ادم حامله نمیشه فقط باید حواستون باشه همین

من دخترمو 😬 مراقب بودیم حامله شدم حالا ذوق میزدم از حاملگیم ولی دیگ الان نمیتونم‌واقعا حامله بشم جسمی توان نیست چون سر دخترم همچی شد میترسم 

قربونتون برم میگید دل ادم اروم میشه

زنده باشید 🌹🌹🌹

تحمل کن عزیزم به اذیت شدنای اولش می ارزه خیلی خوبه 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺