2777
2789
واااي اره منم پاميشم ميبينم طاق بازم  واسه همين استرس گرفتم😭😭😭

الانکه اشکال نداره طاقباز باشی چرا از الان به خودت سختی میدی

من دکترم گفت تا هفته 20, هرجور عشقته بخواب 

راحت باش

یعنی اصلا نباید خوابید؟؟ من بعضی وقتا به پهلو خسته میشم طاق باز میخوابم اما فقط یکم تا صبح نه

نميدونم منم تو نت ديدم كه اگر طاق باز بخواي بند ناف پاره ميشه 

نميدونم منظورش تا چه حده

حتما كمش مشكلي نداره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نميدونم منم تو نت ديدم كه اگر طاق باز بخواي بند ناف پاره ميشه  نميدونم منظورش تا چه حده حتما ...

بند ناف پاره میشه؟😂

نه بابا اینا همش چرته بندناف و اینا همش الکیه

واسه این میگن نخوابید چون توماهای بالا رحم سنگینه میفته رو رگ اصلی بدن مادر خونرسانی رو به مادر و جنین مختل میکنه. دقت کنید تو ماهای بالا که رحم سنگینه 

منم اصلا دمر یا طاقباز نخوابیدم بجز مواقع .... که چند دقیقه طاقباز بودم در مواقع عادی همیشه به پهلو خوابیدم اما وقتی میخوام پهلو به پهلو بشم خیلی آروم چرخیدم و ننشستم بنظرتون مشکلی واسه نی نی بوجود اومده؟ الان این پست رو دیدم نگران شدم😢😢😢

میشه واسه سلامتی نینیم صلوات بفرستی
منم اصلا دمر یا طاقباز نخوابیدم بجز مواقع .... که چند دقیقه طاقباز بودم در مواقع عادی همیشه به پهلو ...

نههه خيلي نگران نبااش 

ولي براي منم سواله كه وقتي بخوام ازاين پهلو برم اون پهلوبايد بشينم 

نههه خيلي نگران نبااش  ولي براي منم سواله كه وقتي بخوام ازاين پهلو برم اون پهلوبايد بشينم  ...

والا میگن که باید نشست من سر پسر اولم خیلی رعایت میکردم همیشه می نشستم اما سر این یکی خیلی تنبل و بیخیال شدم دست خودمم نیست این حالت هام  خدا خودش رحم کنه 😣

میشه واسه سلامتی نینیم صلوات بفرستی

دکتر به من گفت اگه طاق باز ناراحت نیستی بخواب بارداری اولم تا اواخرش اذیت نبودم. اما الان از هفته های اول هم به پهلو راحت تر بودم بستگی به خودت داره

از آخرین باری که عاشق شده ام دیگر نمرده ام 😜