2777
2789
عنوان

واستون پیش اومده …

143 بازدید | 14 پست

توی جمع حرفی بزنید که نباید میزدید؟ 

رفتاری کنید که میکنید اشتباهه اما بازم انجام بدید؟ 

مثلا من میدونم نگر این حرف بزنم بعد پشیمون میشم اما بازم انجام میدم 

واقعا از این رفتار خودم خسته ام نمی‌دونم چیکار کنم ترکش کنم؟ 

اگر نمیدونستم بده به خودم حق میدادم …. اما وقتی اینطور ،،، 🥲🥲🥲 راهکاری واسم سراغ دارید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فهمیدی به منم بگو 

خاک تو سرم کنن 😐 

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

منم. بعضی وقتا تو بعضی جمع ها رازایی درباره خودم که نباید لو بدمو لو میدم بعدش میگم این چه غلطی بود ...

دقیقا منم مثل احمقا همه چیو به بقیه میگم بعد میبینم اشتباه کردم 

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

بستگی داره حرفات درست باشن یا غلط

کاری به درست و غلطش ندارم گلم 

مثلا میگم ایندفعه رفتم فلان جا اگر در مورد چیزی ازم نظر خواستن چیزی نگم!!! و دقیقا اون لحظه توی ذهنمه که نباید چیزی بگم، اما بارم میگم !!! 

گاهی هم هیجانی رفتار می‌کنم 

دقیقا منم مثل احمقا همه چیو به بقیه میگم بعد میبینم اشتباه کردم

وای خیلی بده نمیدونم چرا اینجوری میشه. میدونم بعدش صد در صد قراره قضاوتم کنن و به بقیه بگنا ولی میشینم قشنگ کامل بهشون همه چیو میگم انگار جلوی زبونمو نمیتونم بگیرم🥲💔

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess