2777
2789

ترجیهتون کدومه؟؟ و چراااااا

موقعیت اول پسره کاری هس ولی چندان ذوق ازدواج اینا نداره و شما بیشتر از اون عاشق باشید و اونم چندان پولی نداشته باشه خونه هیچی  ولی ظاهرش ب دلتون خیلیییییی نشسته باشه و ضعف برید با نگاه کردن بهش

سختهههه تصمیم بین این دو

تو این اوضاع وخیم جامعه 

ک حتی با کار کردن دو نفر هم نمیشه یه خونه ۵۰ متری خرید 

موقعیت دوم پسر پولدار هم قد با شما ک خیلی عاشق شماس و ذوق بودن با شما رو داره و کلا همه چیش سرجاشه ولی شما زیاد از ظدهر و قیافش خوشتون نیومده و مهمتر از همشون هم قد شماس 

اگه میگید دومی رو انتخاب کن ازتون میپرسم میدونید چقدر زجر داره بوسیدن کسی که دوسش نداری و دلت براش ضعف نمیره؟! میدونید چقدر سختههه

کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونی که پولداره رو انتخاب کن

ب خودت هم این پیشنهادو میکنی؟ وقتی طرف ب دلت نمیشینه ظاهرش

کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید

اولی کلا قد برام مهمه چهره برام مهمه و از پسر زشت که نشه دستشو بگیری و معرفیش کنی بیزارم

زشت نیس فقط ب دل آدم نمیشینه 

وقتی اخلاق و خصوصیات همه چیش بهت بخوره بازم نه میکی؟

زشت نیس فقط ب دل آدم نمیشینه وقتی اخلاق و خصوصیات همه چیش بهت بخوره بازم نه میکی؟

کلا ترجیح میدم طرف مقابلم خیلی دوست داشته باشم اگه حسن معمولی باشه ازدواج نمیکنم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار