2777
2789
عنوان

اگر نگرانید اگر غمی در دل دارید

127 بازدید | 9 پست

بیایید این دل شب متوسل بشیم به امام زمان عج❤️

۳ تا گل صلوات هدیه کنیم به حضرت مهدی عج🌹🌹🌹

خدایا تو را بحق خوبای عالم  اول از همممه سلامتی و فرج آقامون امام زمان عج🤲 بعد شفای همه مریضای روحی و روانی و جسمی🤲 خوشبختی و رفع موانع ازدواج جوونها🤲 سبز شدن دامن چشم انتظارا🤲 خونه دار شدن مستاجرا🤲 هدایت همه گمشدهها🤲روزی حلال و بابرکت 🤲 باز شدن گره مشکلات🤲عاقبت بخیری و سلامتی همه عزیزان 🤲 حاجت روایی همه آرزومندا🤲 شادی همه غصه دارا🤲 سلامتی و هدایت بچه ها🤲 شغل خوب برای همه جوونها🤲  ادای دین همه بدهکارا🤲 حفظ آبروی همه آبرومندا 🤲 سربلندی همه پدرا 🤲 عزت همه مادرا🤲 آرزوی قلبی همه حاجت دارا🤲 

آمین یا رب العالمین❤️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹

حس میکنم ناپاکم برا گفتن صلوات(:

53

اى پيامبر،] بگو:[خدا مى‌فرمايد:] اى بندگان من، [آنان] كه به زيان خويش زياده روى كرده ايد از رحمت خدا نااميد مباشيد كه قطعاً خدا تمام گناهان را مى‌آمرزد؛ زيرا او همان بسيار آمرزندۀ مهربان است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

عاقبت بخیر باشید

میشه لطفاً برای منم دعا کنید خدا بهم بچه سالم بده 🤲

الهی خدا تا سال دیگه این موقع:

بچه های سالم و صالح

خوش روزی، خوش فکر ،خوش صورت، خوش سیرت، خوش قدم، خوش رو، خوش اخلاق، خوش بخت

بی منت و پر برکت

به همه فرزند چشم انتظارا عنایت کنه

بحق صلوات بر محمد و آل محمد صلی الله علیه و آله