2777
2789
عنوان

با نامزد برادرشوهرم دعوام شد

239 بازدید | 10 پست

ی مقدار پولی بهش دادم بد پس نداد میگفت خرج برادرشوهرم کرده باید مادرشوهرم  پس بده دیگه دعوامن شد خیلی بهم بدوبیرا گفتیم من هرچی از دهنم در اومد بهش گفتم بد بلاکش کردم دوسه ماهه ازین موضوع میگذره  الان دیدم همون موقع چنتا پیام دیگه داده ک من ندیدم الان فکر میکنه من پیامشو دیدم جواب ندادم میگم بازم بهش پیام بدم.

دختر خیلی پرو بیحیاست اینم بگم نامزد نیستن باهم دوستن برادشوهرم الاف بیکاره اینم خانوادش خبر ندارن فکر میکنن میرن دانشگاه ولی هر روز میاد خونه پدرشوهرم با برادرشوهرم از صبح تا غروب میرن تو اتاق جلو پدرشوهرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان فقط ازین زورم میاد ک جوابشو ندادم اینم بگم بخدا قیافش مثل ی میمون میمونه چقدر ب منو شوهرم توهین کرد ب خانواد شوهرمم ارچی از دهنش دراومد گفت الانم هروز خونه مادرشوهرمه پرشوهرمو مادرشوهرم ازش طرفداری میکنن میگن نه این هنوز بچه ست از حرفا دیگه دارن اونام از چشمم میفتن

الان فقط ازین زورم میاد ک جوابشو ندادم اینم بگم بخدا قیافش مثل ی میمون میمونه چقدر ب منو شوهرم توهین ...

مقصر خودتی اصلا خانواده شوهر نسبتی با تو ندارن باید فاصله بگیری و سکوت و سرسنگین باشی دیگه گاری هم که کلا شوت میشه کنار