2777
2789

همیشه دو روزی میرم

الان هم چهارشنبه شب حموم بودم

خیلی بدم میاد این مدلی میشه این قبل حمومه عکس گرفتم ببینید آخه

به نظرتون چربه؟ خودم میگم آره

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا سر منه😑 تازه چربی از ریشه داره بالا میرنه تف بهش خسته شدم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اگ چربع فق شامپو اویدرم مجزه می‌کنه

چند تومنه

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

اونقد نه احیانا بخاطر براق بودن موهات نمیگی چرب؟ 

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

اونقد نه احیانا بخاطر براق بودن موهات نمیگی چرب؟

اره اتفاقا بخاطر براقی و چسبیدنش کف سر 

۲۰۰گرفتم

اهوم