2777
2789
عنوان

خیلی گشنمه 😭😭🥲🥲

124 بازدید | 15 پست

برم اشپزخونه بیدار میشن به قتل میرسمم

هیچیم تو اتاقم نیس💔💔شکنجه ازین بدتر نیسسس

وای فردا صب پامیشم عین چییی صبونه میخورم

خدایا بینهایت شکرت💚💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ک حدودا ۲۰ روزه از این ویروس گوارشی ها گرفتم،حتی نمیتونم آب بخورم از شدت معده درد و تحرک روده..🚶 ...

وای ایشالله زودتر خوب شی

منم گلو دردم تازه امروز خوب شده اشتهام باز شد راحت میتونم غذا قورت بدم

خدایا بینهایت شکرت💚💚

همیشه تواتاق خوابت یه بیسکوئیتی،کیکی،تنیلاتی داشته باش خب

اخه میدونی

بس که شکموام همون ظهر یا عصر همشو میخورم هرچقدر که باشه

دیگه نمیمونه واسه الان که

اون هیچی من عین چی اشتها دارم و زیاد میخورم ولی ی کیلوام اضافه نمیکنم اصلا یکمم شکم نمیارم

خدایا بینهایت شکرت💚💚

اخه میدونیبس که شکموام همون ظهر یا عصر همشو میخورم هرچقدر که باشهدیگه نمیمونه واسه الان کهاون هیچی م ...

خوشبحالت چقد خوبه آدم اشتهاش خوب باشه ولی چاق نشه عاالیه 

من بااینکه استعداد چاقی ندارم اما یکم پرخوری کنم زود وزنم میره بالا

مسواک زدی بخوابی حتما یه چیزی ببر بزا تواتاقت برا اینجور مواقع 😂

اه خیلی بدهمن ازدواج کنم تا ساعت سه شب سرم تو یخچاله😂وای خونه ای که من ادارش کنم خیلی بانظمه🤣🤣

آره واقعا بده جالب اینجاس من نمیتونم خیلی هم بخورم جدیدنا به شدت کم اشتها شدم ولی الان واقعا گرسنمه

یکیو میشناسم آخرشبا هم میشنیه شام میخوره مفصل همیشه درحال جنبیدنه دهنش یه بار دیگه هیچی پیدا نکرده بود بخوره سس رو با نان خورده بود😂😂💔

آره واقعا بده جالب اینجاس من نمیتونم خیلی هم بخورم جدیدنا به شدت کم اشتها شدم ولی الان واقعا گرسنمهی ...

منم ی شب امتحان داشتم دوران مدرسه

بعد ساعت ۵ صب بود نتونستم تحمل کنم تنها چیزی که سر و صدا نمیکرد جا نونی بود🤣🤣منم نون خشک با اب خوردم انقدم اون لحظه خوشمزه بود😂😂😂

خدایا بینهایت شکرت💚💚