2777
2789
عنوان

برای موخوره چیکار میکنید

96 بازدید | 12 پست

من همش موهام موخوره میگیره . یبار ۴ ماه پیش رفتم ارایشگاه موخوره گیری کرد برام با قیمت خیلی بالا دوماه بعد دوباره موخوره شد الانم خیلی زیاد شده.

با قیچی بلدم بگیرم موخوره هارو ولی چون موهام زیاد بلند نیست نمیتونم ببینم پشتشو.

میترسم بدم همسرم بگیره یهو قیچیو بد بگیره نصف موهام بره😂.

چیکار کنم برا موخوره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماسک قبل و بعد حموم .زیاد سشوار و اتو استفاده نکردن 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

با یک بار موخوره گیری که از بین نمیره هر ماه به مدت شش ماه باید بری 

بعدش هر چند ماه یکبار ادامه بده تا کامل از بین بره

روغن و آبرسان هم دائم باید استفاده کنی

تا خدا هست به عالم چه نیازست 

موخوره هیچ راهی جز کوتاهی نداره بعدش حتما هم خودت آب بخور هم به موهات ماسک مو بزن و اینکه مدام شونه زدن مو هم باعث موخوره میشه مخصوصا اگه موهاتون خشک و آسیب دیده باشه رنگ موی مناسب و شامپوی بچه خیلی کمک کننده هست

روبالشی ساتن..شونه چوبی

ببحشید ‌شونه چوبی چرا ؟🤔 کلا برای برس کشیدن 1 دقیقه برس با مو تماس داره در کل 24 ساعت . حالا باز روبالشتی را بگین باز یه چیزی 7 هشت ساعت تماس داره با مو بطور میانگین 

ببحشید ‌شونه چوبی چرا ؟🤔 کلا برای برس کشیدن 1 دقیقه برس با مو تماس داره در کل 24 ساعت . حالا باز رو ...

میگن جریان الکتریکی بین موهارو کم میکنه این نوع برس 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸