2777
2789
عنوان

دووووباره احمق بازیاشون شروع شد

738 بازدید | 24 پست

دوباره اول ترم تحصیلی شد من گیر حماقت یه مشت زبون نفهم افتادم 

اخه لعنتیا تحصیلات تکمیلی که دیگه زور و اجبار نداره 

اگه تنبلی اگه سرت شلوغه اگه هر گیر و گوری داری بیخود کردی اومدی تحصیلات تکمیلی !!!

نه خودت درس میخونی نه میزاری ما که با هزار زحمت و علاقه اومدیم ادامه تحصیل بدیم به درسمون برسیم !

فردا هفته دوم ترمه و ۸ صبح کلاس داریم

تازه یک و نیم شب اومدن نظر سنجی راه انداختن که بریم یا نه بحث و گفتگو نصفیا خوابن ، نصفیا بیدارن

منم مرخصی رد کردیم

همینجوری لنگ در هوا موندم

دانشچوهای دانشگاه تهرانم هستن خیر سرشون

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

منم زخم خوردم بد

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

برو اونا که خوابن فردا سر کلاسن

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زخم خوردم بد

لهنتی امضات 🤣🤣🤣🤣

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

الان رو خبر ندارم ولی من که ورودی 92 ارشد بودم کلا کلاسمون 4 تا آقا و 2 تا خانم بودیم.استاد با وجود دو نفر هم کلاس رو تشکیل میداد 

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

لهنتی امضات 🤣🤣🤣🤣

صل علی سه تیرکه چشم همکلاسی هام بتیرکه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

برو اونا که خوابن فردا سر کلاسن

من راهم دوره میترسم راه بیفتم زودتر برم وسط راه باشم اونا پیاماروبخونن و نیان 

آره همه تلاششون رو میکنن دانشگاه قبول شن بعد هم تلاش میکنن بپیچونن.از الان آخه؟ بگو بزار ترم شروع بش ...

ترم شروع شده

هفته اول نرفتیم

هفته دومه

بعدم دانشگاه تهرانه دولتی خب گیر میدن مگه کلا چند تا غیبت داریم ۲ تاشم این انگلا ازمون بگیرن

تهرانی یاخوابگاه؟

تهرانم 

ولی من شرقم دانشگاهم غربه دوره بهم

من راهم دوره میترسم راه بیفتم زودتر برم وسط راه باشم اونا پیاماروبخونن و نیان

تو نظر سنجی گزینه ی شرکت میکنم رو بزن تا تعداد به یه حداقلی برسه دیگه 3,4 نفرم برید کلاس تشکیله مگه ارشد چند نفره

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
تو برو سرکلاس ، نهایت استاد میاد برای اونا غیبت میزنه

اصلا اگه عین ادم زود میگفتن خب منم نمیرفتم

کثافتا میان تو رخت خواب وقتی حوصلشون نمیکشه صبح پاشن نظر سنجی میزارن واسه رفتن یا نرفتن

خبرت زودتر بزار ما الکی مرخصی نگیریم