خدا نکنه تو ی تاپیک چندتا پست بذاری و بقیه ریپلای کنن...
هی میپره رو پست اولیی باید کل تاپیکو زیر و رو کنی که ببینی جواب چی دادن بتونی ریپلای کنی!
خدانکنه پرپازدید بشه حالااا دیگه خر بیار و باقالی بار کن
توروخدا رسیدگی کنین چه وضعشهههه
با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤
از ۲۹ دی این جوری شده. خیلی بده. من بعضی وقت ها منصرف میشم که نگاه کنم.
تنها راه حل حاضر ⬅️ چند بار روی یک اعلان بزنین تا بره جای درستش ❗️
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی توی اعلان کامنتو میخوای باز کنی ارور میده و باز نمیکنه.
وقتی ریپلای میکنی و میخوای برگردی به اون کامنت و ادامش، میذارتت دوباره روی همون ریپلای!! خیلی بد شده
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید. یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده) کاربر جدید نیستم دوستای گلم
دقیقاسایت خیلی باگ دارهوقتی توی اعلان کامنتو میخوای باز کنی ارور میده و باز نمیکنه. وقتی ریپلای میکن ...
فکر میکردم فقط خودم اینجوریم دیگه چندروزه دیدم هرتاپیک همینشکلی میشه اعصابم خورد شد
خدا نکنه بحث داغ باشه حالا دیگهکلا از دست میدی😂
با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤