خدا نکنه تو ی تاپیک چندتا پست بذاری و بقیه ریپلای کنن...
هی میپره رو پست اولیی باید کل تاپیکو زیر و رو کنی که ببینی جواب چی دادن بتونی ریپلای کنی!
خدانکنه پرپازدید بشه حالااا دیگه خر بیار و باقالی بار کن
توروخدا رسیدگی کنین چه وضعشهههه
بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم
از ۲۹ دی این جوری شده. خیلی بده. من بعضی وقت ها منصرف میشم که نگاه کنم.
تنها راه حل حاضر ⬅️ چند بار روی یک اعلان بزنین تا بره جای درستش ❗️
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
وقتی توی اعلان کامنتو میخوای باز کنی ارور میده و باز نمیکنه.
وقتی ریپلای میکنی و میخوای برگردی به اون کامنت و ادامش، میذارتت دوباره روی همون ریپلای!! خیلی بد شده
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم
دقیقاسایت خیلی باگ دارهوقتی توی اعلان کامنتو میخوای باز کنی ارور میده و باز نمیکنه. وقتی ریپلای میکن ...
فکر میکردم فقط خودم اینجوریم دیگه چندروزه دیدم هرتاپیک همینشکلی میشه اعصابم خورد شد
خدا نکنه بحث داغ باشه حالا دیگهکلا از دست میدی😂
بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم