2777
2789
عنوان

خستم نیاز ب درد و دل دارم

130 بازدید | 14 پست

امشب خیلی ناراحتم اصن خابم نمیبره 

حس میکنم اصن شبیه هم سن و سالام نیستم و این منو ازار میده انگار سی سالمه

همشون دوستای اجتماعی پسر و دوست پسرو... تو اینستا کلی پسر فالو دارن استوری ریپ میزننو... 

اونوقت من کلا با ی نفر بودم اونم عاشقم بود ک من زدم ریدم تو همه چی با اخلاقه مضخرفمم 

حس میکنم نرمال نیستم همش تو خونم همش تمرکزم رو کارو... خیلی مسخرس 

از طرفی ام هیچوقت حسه کافی بودن نداشتم 

همیشه دنبال خوشگل تر بودن خوش هیکل تر بودن خوش رفتار تر بودن و و و بودم هیچوقت همینجوری ک هستم خودمو دوس نداشتم هیچوقت 

همش حسرت میخودم وقتی میبینم ی دختر خیلی راحت و شاده وقتی میبینم مقایسه نمیکنه خودشو با بقیه وقتی میبینم رهاس وقتی میبینم ترس از خیانت نداره

دلم پره از دست خودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسالته عزیزم

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

تو خیلیم خوبی که روابط پوچ وبی ارزش رو کنارگذاشتی ورو خودت تمرکز کردی

تا قبله اولین و اخرین رابطم اینطوری فک میکردم اما الان ک ازش جدا شدم فهمیدم چقد بدم 

هیچقوت حس امنی تو رابطه نداشتم با اینکه اون ادم هم دوسم داشت هم متعهد بود هم ادمه درستی بود 

همش اذیتش میکردم 

هیچوقت حس کافی بودن نداشتم 

میترسیدم یکی دیگ دلشو ببره 

همش میگفتم اگ خوشگل تر از من بیاد چیکا میکنه اگ موقعیتش پیش بیاد چیکا میکنه 

قبلا با اینکه شبیه بقیه نیستم حال میکردم 

اما الان حس میکنم کلی مشکل دارم 

۱۸

خیلیم عالی ، منم ۲۱ سالمه 

بهت توصیه میکنم اول از همه خودتو با کسی مقایسه نکنی ، دوست پسر داشتن یه نیاز خیلی مهمی هست و تو میتونی توی محل کارت با خیلیا دوست بشی و همچنین بیرون ، باشگاه برو  خودتو دوس داشته باش ، هرچی که دوستات میگن و باور نکن چون ۹۰ درصد حرفاشون دروغه ، توام میتونی توی پیجت ۱۰۰۰ تا پسر داشته باشی ولی اینا ملاک نیس 

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

من الان سی و چهار سالمه با وجود اینک زندگی و بچه و شوهر دارم ب شدت این حس کافی نبودن و بدرد نخور بودن رو دارم...

من خیلی گشتم بین آدما نگاهم اینکه یه مقدار یه خیلی زیاد این حس بد از خانواده نشات میگیره یعنی مثلا من ی بابایی داشتم ک پسر دوس بود همیشه ب دلم موند ازم تعریف کنه ویژگی های خوبمو ببینه حتی مادرم هم اینکارو میکرد بی تاثیر نبود ...حالا شما با چند دهه اختلاف نمیدونم از چی نشات میگیره...

ولی بدون دوست پسر داشتن دلیل بر شاد بودن نیس اینک فکرتو از چیزای بی خود خلاص کنی یعنی شادی زیاد برو بگرد و خرید کن برا خودت و توی عالم خودت خوش باش ول کن آدمای بی خودو خوب کردی کات کردی ....هر کسیو به خلوت خودت راه نده

تا قبله اولین و اخرین رابطم اینطوری فک میکردم اما الان ک ازش جدا شدم فهمیدم چقد بدم هیچقوت حس امنی ت ...

اینکه فهمیدی مشکلت از کجاست خیلی خوبه راحت میتونی حلش کنی بعد وارد رابطه بشی

خیلیم عالی ، منم ۲۱ سالمه بهت توصیه میکنم اول از همه خودتو با کسی مقایسه نکنی ، دوست پسر داشتن یه نی ...

میدونم نباید خودمو مقایسه کنم اما دونستنش هیچ فایده ای نداره 

نمیدونم چرا اینجوری شدم قبله رابطم اینطوری نبود 

اعتمادبنفسم کم شده یا چی چمیدونم 

ولی حاله مسخره ایه 

حس میکنم اصن زندگی نمیکنم 

همه چیو خیلی بیش از حد سخت میگیرم 

برا همه چی برنامه دارم برا همه چی حتی الان ک خاب نیستم در عذابم چون صب زود باید پاشم

من از رابطه میترسم از ازدواج میترسم از بچه دار شدن میترسم از رها شدن میترسم از عادی شدن واسه مرد زندگیم میترسم همش احساسه ناامنی دارم و مدام ب این چیزای منفی فک میکنم

انگار کلا از زندگی کردن میترسم 

همه چیز از نظر من سخته و باید کامل باشه 

میدونم نباید خودمو مقایسه کنم اما دونستنش هیچ فایده ای نداره نمیدونم چرا اینجوری شدم قبله رابطم اینط ...

اعتماد بنفستو از دست دادی بخاطر اونه ، بنظرم دلت و به دریا بزن و نترس با یکی وارد رابطه بشو  

من الان سی و چهار سالمه با وجود اینک زندگی و بچه و شوهر دارم ب شدت این حس کافی نبودن و بدرد نخور بود ...

اول اینکه باید بگم برای منم از والدین نشات گرفته چون بابام هیچوقت ازم تعریف نکرد و راضی نبود اگرم بود تا وقتی بود ک من بابه میلش بودم همین ک ی چیز ک دوست نداشت انجام میشد بلافاصله بهم حس بدردنخور بودن میداد و مامانم هم کماکان همین بود 

مورد بعدم در مورد دوس پسر نیست نگرانیم 

درمورد هم سن و سالامه ک چرا نباید عین اونا باشم میدونی 

پسته قبلیه همین تاپیکو بخون تا بیشتر متوجه شی حالمو 

خیلی مسخرس

اعتماد بنفستو از دست دادی بخاطر اونه ، بنظرم دلت و به دریا بزن و نترس با یکی وارد رابطه بشو

حتی گاهی فک میکنم از اعتماد بنفس نیست

انگار ریشه ای تره یه چیزی مثه عزت نفس یا حتی بیشتر 

اخه میدونی 

من اصن خودمو سرزنش نمیکنم ینی اصن اینجوری نیتم ک بگم خاک تو سرت این چ کار یبود کردی و...

ولی باز از ی طرف میبینی خودمو مقایسه میکنم و ... 

انگار هم عزت نفس دارم هم ندارم نمیدونم چمه