2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی خونه ۵۰،۶۰ متری و ی ماشین معمولی و ۱۰۰ گرم طلا کافیه برامون 

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

هروقت بدونم هروقت بچم چیزی اراده کرد براش بخرم بدون فکر.

هروقت پدرم پول نیاز داشت بدم بدون خواستن خودش.

وقتی دست مادرم و خواهرام پر طلا باشه.

هروقت بدونم فکر هیچی رو نداریم.

اونوقت خیالم راحت میشه.

فکر کنم وقتی بمیرم تو خاک اینجوری دیگه بیخیال میشم😅

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من ک بیکارم

پس اندازی هم ندارم

پس یه خونه معمولی و یه ماشین ساده و یه درآمد کم،برام یه آرزوی بزرگه

هر کی اندازه ی وسعش دیگه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

در حدی که آرامش باشه و دغدغه نداشته باشم برا ساده ترین چیزا

یه خونه یه ماشین ساده

تخت و کمد و وسایل ساده.یه خوراک خوب

و مقداری پس انداز

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       
ی خونه ۵۰،۶۰ متری و ی ماشین معمولی و ۱۰۰ گرم طلا کافیه برامون

منم با شما موافقم آدم همین که به اندازه ایی داشته باشه بتونه از زندگیش لذت ببره موفق وبنده است

آدمی هیچ وقت احساس بینیازی نمیکنه هر مبلغی خواستم بنویسم هی پاک کردم بازم گفتم نه کمه پس ته نداره خواسته هامون

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

آدمی هیچ وقت احساس بینیازی نمیکنه هر مبلغی خواستم بنویسم هی پاک کردم بازم گفتم نه کمه پس ته نداره خو ...

اما من میگم اگه حریص نباشیم از زندگیمون نهایت استفاده رو می‌بریم چون عمر کوتاه

درامد چی ؟

من ب کم قانعم حقوق اندکی ک میگیره شوهرم کافیه

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣