2777
2789
عنوان

مامانا لطفا بیایید اینجا

83 بازدید | 14 پست

دخترم چند روزه سرما خوردگی داره ۱۸ ماهشه

بهتر بود اما باز از سر شب تب کرده استامنفون دادم اومد پایین یکم الان خوابه میترسم تو خواب تب کنه من نفهمم

چون خوابه الان قطره نمیخوره اصلا

ب نظرتون بخام یه شیاف بذارم براش میشه؟؟؟

تب نداره الان فقط محض اطمینان میخوام که ی موقع تبش نره دوباره بالا نصف شبی

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

نمی‌دونم یه وقت خطرناک نباشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

نمی‌دونم یه وقت خطرناک نباشه

پس همون استارو بدم؟؟

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچه هام مریض میشن گوشی میزارم روساعت هریکساعت یا دوساعت چکش میکنم تبشون

من حتی بیدار میمونم نمیخوابم تا صب ولی هیچ علایمی نداره ن ابریزش ن گرفتگی ن سرفه خوب شده باز نمیدونم چرا بهو تب کرد

پس همون استارو بدم؟؟

اره شربت بدی بهتره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

الان چندساعت از زمان استامینوفن خورده گذشته

بروفن دادم ساعت ۸

دکتر گفته بود  بروفن ۴ ساعت بعد استا

باز همینجور تکرار

سرساعت بده دکترم میگه اگه زود تر بدی برعکس تب رو میبره بالاشب ساعت بزار دو سه بار بیدارش چک کن

تایمشه الان

یهو خوابت میبره ...بزار روساعت ...

اره میذارم

عزیم انشالله زودی خوب بشه..صبح آب سیب بدش عالیه...دختر منم ۱۷ ماهشه

خدا حفظش کنه عزیزدلم