2777
2789
عنوان

تبریزی های عزیز کمک لطفا

78 بازدید | 6 پست

دوست دارم مهاجرت کنم به شهر تبریز ولی اصلا هیچ اطلاعاتی از این شهر ندارم متاسفانه 🥺لطفا بیاید راهنمایی کنید 

اینکه راسته که فقط ترکی صحبت میکنند؟

مدارسش پیشرفته و خوبه امکاناتش؟

مدارس دولتیش متوسطه اول پسرونه خوب کجا هست ؟

وااااای از همه مهم تر کدوم محله برای زندگی خوبه؟

اصلا فکید تبریزها چجوری هستن؟ما غریبه ها را دوست دارن؟

من خودم مال اطراف اصفهانم

خیلی سخته از دکتر و کسبه و راننده و همه و همه آذری صحبت میکنن بیشترشون فارس ها رو دوست ندارن. خود ش ...

وااااای چه بد اگه اینجوری باشه که اصلا همسرم قبول نمیکنه بریم

شما فامیل دارید تبریز؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااای چه بد اگه اینجوری باشه که اصلا همسرم قبول نمیکنه بریمشما فامیل دارید تبریز؟

خانواده همسرم تبریز هستن. خب چرا تبریز رو انتخاب کردید؟ خود شهر خوبه ولی حداقل تا مدتی که آذری یاد بگیرید اذیت میشید. آذریا به نژاد پرستی معروف ن و سخت غریبه تو خودشون راه میدن.

من هم با همسرم دانشجویی ازدواج کردیم و تهران زندگی میکنیم وگرنه فکر نکنم عروس فارس میگرفتن

خانواده همسرم تبریز هستن. خب چرا تبریز رو انتخاب کردید؟ خود شهر خوبه ولی حداقل تا مدتی که آذری یاد ب ...

راستش همسرم نمیمونن اصفهان یه سری اختلافات خانوادگی باعث شده تصمیم به مهاجرت بگیریم همسرم جنوب را دوست دارن ولی خوب اونجا برای کار و تحصیل امکانات زیادی نداره تبریز مثل اصفهان قطب صنعتگری هست و شهر تمیز و خوبیه حس کردن خیلی شبیه اصفهانه