2777
2789
عنوان

خانمای مرتب و تمیز کار بیایین

557 بازدید | 28 پست

سلام خانما من روزا دلم میخاد تموم وقتمو برای بازی با بچم بزارم و اینجوری خونه خیلی بهم ریخته میشه بنظرتون شبا موقع مناسبیه برای تمیزکاریه خونه؟وقتایی که همه خوابن آروم کار کنی ؟

شما چه راه حلی دارید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه وقتت برای بچه؟

مگه ممکنه؟

بچه هم کلافه میشه اینجوری البته اگ نوزاد نیست

ک باز نوزادم باشه چند ساعتی رو در روز خوابه

من همیشه خونم مرتبه

گردگیری اخر شب انجام میدم

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

نظرم اینه بازی با بچه خدی داره

باید یاد بگیره تنهایی هم بتونه بازی کنه

در روز یک ساعت هم تمیز کاری کنی کل خونه تمیزه 

پس روزا هم میشه یه ساعت که خالا بچه خوابه یا هرچی تمیز کنی

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

همه وقتت برای بچه؟مگه ممکنه؟بچه هم کلافه میشه اینجوری البته اگ نوزاد نیستک باز نوزادم باشه چند ساعتی ...

افرین بهتون ،بیشتر وقت برای بچس دیگه وقتی بیداره بازی و وقتی خوابه غذای بچه و خانواده و شستن لباسای کثیف اونروز و....

پس کی استراحت کنی، اینجوری اعصاب بچتم بعد یه مدت نداری، وقتی بچه خوابه یا تنها بازی میکنه کاراتو بکن همیشه م خوب نیس همبازیش بشی عادت میکنه یه موقع مجبور بشی تنهاش بزاری نمیتونه کاری کنه کلافه میشه

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐