2777
2789
عنوان

دخترم میگه از بابام خجالت می کشه

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 28 پست
ای جان چقدر احساساتی 🥺🥺🥺شاید خیلی زیاد با حجب و حیائهبرادر نداره ؟فکر کنم تک دختره ؟

خیلی زیاد احساساتی هست از همین میترسم براهمین دلم میخاد با باباش رابطه اش خوب باشه

مثلا امروز یه کلیپ تو اینستا دید که یه بچه ای با حسرت میوه ها رو نگاه میکرد بعد یکی رفت یه موز بهش داد با ذوق بچه میخورد دخترم زد زیر گریه دلش براش سوخته بود

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️
شاید بگی ربطی ندارهولی داداش من تا قبل به دنیا اومدن من خیلییی می‌گند خجالتی بودهولی وقتی که من به د ...

اصلا خجالتی نیست دخترم

اتفافا دختر فوق العاده اجتماعی هست تو جمع راحت حرف میزنه باهمه هم سریع ارتباط میگیره با باباشم راحت حرف میزنه ولی خوب صمیمی نیست باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زیاد احساساتی هست از همین میترسم براهمین دلم میخاد با باباش رابطه اش خوب باشهمثلا امروز یه کلیپ ...

این حجم از احساساتی بودن

ضربه عمیقی در آینده بهش می‌زنه

الان که تعریف می‌کنی از دخترت

انگار بچگی خودمه

ولی من اینقدر ضربه خوردم

که الان احساساتی نیستم

یعنی در حد تعادل اونم برای نزدیکام

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

اصلا خجالتی نیست دخترماتفافا دختر فوق العاده اجتماعی هست تو جمع راحت حرف میزنه باهمه هم سریع ارتباط ...

تا حالا ازش پرسیدی چرا از بابات خجالت می‌کشی ؟

دلیل این خجالت رو باید بدونی 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

این حجم از احساساتی بودنضربه عمیقی در آینده بهش می‌زنهالان که تعریف می‌کنی از دخترتانگار بچگی خودمهو ...

خودمم از همین میترسم بشدت رئوفه و حساس....با کوچکترین حرف بهش  برمیخوره مثلا یه بار پیش کسی داشتم میگفتم ازوقتی بچه دار شدیم اعصاب و روان نموند برامون بعدا دیدم قهره گفتم چی شده گفت تو گفتی از وقتی من اومدم تو زندگیت تو بدبخت شدی 

پرسیدم میگه نمیدونم

اگه بیداره الان

همین الان ازش بپرس این چند تا سوال رو

۱. بهش بگو یکم فکر کن چی باعث میشه تو از یه فرد خجالت بکشی ؟

۲. چون خیلی برامون زحمت می‌کشه فکر می‌کنی نمیتونی جواب این زحمت هارو بدی به خاطر همین خجالت می‌کشی ؟

۳. تا حالا شده از کسی به جز بابا خجالت بکشی ؟ دلیلش چی بوده ؟

خودمم از همین میترسم بشدت رئوفه و حساس....با کوچکترین حرف بهش برمیخوره مثلا یه بار پیش کسی داشتم می ...

چه با مزستتتت😁😁

چند سالشه این پرنسس؟

خوابه الان فردا میپرسم

اگه این سوال هارو جواب بده 

قشنگ دستت میاد دلیل خجالتش رو 

فردا میپرسم ممنون

من عادت دارم از هوش مصنوعی هم سوالم رو میپرسم 

جوابش 👇 

سلام. مشکل دختر هشت‌ساله‌ای که از پدرش خجالت می‌کشد، می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد و بدون اطلاعات بیشتر، تشخیص دقیق مشکل دشوار است. اما چند احتمال وجود دارد:

**احتمالات:**

* **تغییرات رشدی:** در سنین هشت سالگی، کودکان شروع به درک پیچیده‌تر روابط اجتماعی و جنسیت‌ها می‌کنند. ممکن است دختر شما در حال گذر از مرحله‌ای باشد که احساساتش را به خوبی کنترل نمی‌کند و خجالت کشیدن از پدرش یکی از نشانه‌های آن باشد.

* **تجربه‌های منفی:** شاید در گذشته، اتفاقی افتاده که باعث ایجاد این فاصله شده است. مثلا شاید در گذشته با پدرش برخوردی ناخوشایند داشته، یا شاهد رفتاری از سوی پدر یا دیگران بوده که احساس ناراحتی و خجالت به او القا کرده است.

* **مدل‌سازی رفتاری:** دختر شما ممکن است رفتار خود را از افراد خانواده یا محیط اطرافش تقلید کند. اگر در خانواده یا محیط اطرافش، روابط عاطفی پدر و دختر به شکلی غیرعادی یا کم‌رنگ نمایش داده می‌شود، ممکن است دخترتان نیز این الگو را تقلید کند.

* **مشکلات ارتباطی پدر و دختر:** گاهی اوقات، عدم ارتباط مناسب و فقدان درک متقابل بین پدر و دختر می‌تواند منجر به ایجاد فاصله عاطفی شود. ممکن است دخترتان احساس نکند که پدرش او را درک می‌کند یا به احساساتش اهمیت می‌دهد.

**راهکارها:**

قبل از هر چیز، مهم است که پدر و مادر با هم همکاری کنند و با صبر و حوصله به دخترشان کمک کنند. در نظر داشته باشید که این فرآیندی زمان‌بر است و نیازمند تلاش مداوم است. بهتر است از روش‌های زیر استفاده شود:

* **ایجاد فضای امن و راحت:** پدر باید فضایی امن و راحت برای دخترش ایجاد کند. فشار به او برای ابراز احساساتش ممکن است نتیجه معکوس داشته باشد. بهتر است پدرش با او در فعالیت‌های مورد علاقه‌اش شرکت کند، به حرف‌هایش گوش دهد، و بدون قضاوت از احساساتش باخبر شود.  

* **ارتباط کلامی و غیرکلامی:** ارتباط غیرکلامی مانند لمس‌های آرام و محبت‌آمیز می‌تواند کمک کننده باشد. پدر می‌تواند سعی کند با تماس‌های فیزیکی ملایم مثل نوازش موهایش یا دست گذاشتن روی شانه‌اش، به او نشان دهد که دوستش دارد. ارتباط کلامی هم بسیار مهم است؛ پدر می‌تواند از او درباره روزش، علایقش، و احساساتش سوال کند و به او گوش دهد.

* **فعالیت‌های مشترک:** انجام فعالیت‌های مشترک و لذت‌بخش مثل بازی، نقاشی، خواندن کتاب، یا پختن غذا می‌تواند به نزدیک‌تر شدن پدر و دختر کمک کند. این فعالیت‌ها فرصت مناسبی برای تعامل و ارتباط عاطفی ایجاد می‌کنند.

* **حریم خصوصی:** مراقب باشید که فضای خصوصی او را رعایت کنید. دخترتان به حریم خصوصی احتیاج دارد. نباید او را مجبور به کاری کنید که تمایلی به آن ندارد.

* **کمک گرفتن از متخصص:** اگر مشکل همچنان ادامه داشت و با این روش‌ها بهبود نیافت، بهتر است از یک روانشناس کودک کمک گرفته شود. روانشناس می‌تواند دلیل اصلی این مشکل را شناسایی کند و راهکارهای موثرتر و مناسب‌تر را پیشنهاد دهد.

**مهم‌ترین نکته:** صبر و شکیبایی. تغییر رفتار نیازمند زمان و تلاش است. پدر و مادر باید با صبر و شکیبایی و ایجاد یک محیط دوستانه و امن به دخترشان کمک کنند تا اعتماد به نفس خود را افزایش دهد و بتواند احساساتش را به راحتی با پدرش در میان بگذارید.

فردا میپرسم ممنون

خواهش میکنم عزیزم 

من فردا نیستم داخل سایت 

می‌خوام برم کلا 

ولی سوال هارو حتما ازش بپرس و اگه دوست داشتی به اشتراک بزار که منم ببینم 🦋

شب خوش