2777
2789
عنوان

مردای بالای سی

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 58 پست

فرض رو بر این بذار حتی اگ احساساتشون کمرنگ باشه پخته ان عاقلن تکیه گاهن مسئولیت پذیرترن و و و...ولی این جوجه ۲۳ ۲۴ ساله هارو نگاه نکن شاید ابراز احساساتشون عالی باشه چون اصلا چیز دیگ ای برای ارائه ندارن اکثرا هم غیر قابل اعتماد و عصبین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرض رو بر این بذار حتی اگ احساساتشون کمرنگ باشه پخته ان عاقلن تکیه گاهن مسئولیت پذیرترن و و و...ولی ...

آره منم اصلا از بچه بازیای بیخود خوشم نمیاد

ولی دوست دارم جای یه زندگی تکراری یه زندگی عاشقانه قشنگ داشته باشم

یعنی به جای اینکه بهم علاقه مند بشه بیشتر رفتارمو در نظر میگیره؟🫠🤦🏻‍♀️

قطعا چنین چیزایی نیست . اتفاقا تازه پختگی لازم رو کسب میکنن ولی خانمها خوب زودتر ...

کاملا به روحیه و اخلاقای طرف بستگی داره 

بین ۲۷ تا ۳۷ برای آقایون سن عالی برا ازدواجه ..

حالا هر کی متناسب باسنش...

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

خب به نظرتون قبول نکنم؟ چون عشق و علاقه برای من خیلی مهمه

نه عزیزم چراقبول نکنی

شماهم بسنج طرف روشرایطش رواخلاقیات وخصوصیاتش رو

چراکه نه

یک عشق وبه دل نشستن منطقی وجوداره قرارنیست ماازهمه خوشمون بیادیاهمه ازماخوشمون بیاد

ملاکتون روبذاریدبرای انتخاب کردن

اگه طرف به دلتون بشینه کافیه وبعدازدواح به خاطررابطه های خصوصی احساستون چندین برابرخواهدشد

من ۷سال متاهلم

چقدر زود ازدواج کردید، انشاءالله همیشه موفق و خوشبخت باشید، خدا سه قلوهاتون رو حفظ کنه زیر سایه شما و مادرشون😍😍😍😍😍

درخواست دوستی از خانمها هم به هیچچچچچچچچچچچچچ عنوان پذیرفته نمیشود

اگه تازه سی بخواد ازدواج کنه هم همینجوریه به نظرتون؟🥲

بستگی به اخلاقش داره شوهر من در عین حال که یه کوچولو جدی بود شوخ و پایه ام بود سنش که رفت بالا جدی جدی شد باورت میشه اینقدر خندشو ندیدم وقتی میخنده ذوق میکنم