2777
2789
عنوان

چقدر سخته بارداری وافسردگی

152 بازدید | 18 پست

سلام من دوهفتس فهمیدم حامله ام انقدر خپشحال شدم که یه هفته خوابم نمیبرد اماالان چند روزه بشدت بی حوصله و گرفته ام واحساس میکنم افسرده شدم بغض دارم ونمیدونم چم شده کسی اینجوری شده؟راه حل بدید واقعا کلافه ام نمیتونم خیلی از خونه دربیام اصلا حوصله هیچکسو ندارم واصلا نمیدونم چکارکنم فقط خوشحال باشم بااینکه از وجود نی نیم خیلی خوشحالم

یه صلوات برای سلامتی همه مامانا مخصوصا مامانای باردار

اره عزيزم همينطوره وقتي ادم حالش خوبه به بچه دار شدن يطور ديگه نگاه ميكنه حالا شماهم نه ماه نامعلوم داري خودتو اماده كن البته ايشالا كه بارداري راحتي داشته باشي ولي بازم به خودت امادگي بده منم فكرشو نميكردم ولي يه ويار وحشتناك منو از پا دراورده و كلي چيزاي ديگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطورم مخصوصا که شوهرم بخاطر کارش ندیدم از فردای جواب ازمایشم فردا دقیقا میشهه یک هفته حساب ...

خیلی سخته

اره عزيزم همينطوره وقتي ادم حالش خوبه به بچه دار شدن يطور ديگه نگاه ميكنه حالا شماهم نه ماه نامعلوم ...

من شنیدم سر پسر ویارش کمه وراحتتره

طبیعیه عزیزم منم گاهی خوشحال بودم گاهی ناراحت بدون هیچچچچ دلیلی

ممنون عزیزم اخه یه دخترم دارم اماسر دخترم اصلا اینطوری نبودم 

اينكه قديما ميگفتن پسر ويارش كمه دليلش اين بوده كه اون موقع پسر ارج و قرب داشته هركي حالش خوب بوده ورم نداشته و ويار نداشته ميگفتن پسره هركسم حالش بد بوده و ورم ميكرده و زشت ميشده ميگفتن دختره😔بيچاره دخترا هميشه حقشون خورده شده