2777
2789

چند وقت پیش تاپیک زدم که سربازه و ما رسم داریم برای پاگشا حالا که اومده بود مرخصی منم دعوتش کردم براش کادو پول گذاشته بودم تو پاکت که بدم بهش پونصد تومن. 

برای شام هم چند مدل غذا تدارک دیده بودم یه مدل خورشت سمبوسه و مرغ ترش. با ترشی و ماست و سالاد 

بعد چون هنوز مجردها خانواده رو کامل دعوت کرده بودم. همه اومدن ولی خودش نیومد. برای شام هم زنگ زدیم بهش گفت با دوست دخترم بیرونم برام غذا ببرید خونه. 

من که دیگه کادوس رو ندادم بعدا هم چیزی نمی‌دم بهش چون لیاقتش در همون حده فقط غذاش رو ریختم تو ظرف براش فرستادم. بنظرتون بعدا به رو بیارم که دعوت کردم و احترام نگذاشت که بیاد چون یکی دوبار اومد مرخصی و دعوت کردم مادر شوهرم چند بار تیکه انداخت که دعوت نکردید حالا هم که دعوت کردم نیومد دلم میخواد یه جوری منم حرف خودش و بهش برگردونم.

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زنگ بزن ب مادرشوهرت گلایه کن 

بگو بهم احترام نزاشتن 

بعدا نگید پاگشا نکردی یا هرچیزی دیگه هم دعوتشون نمیکنم 

واقعا هم نکن 

توی این گرونی دعوت کردی جند مدل غذا بعد اینجوری کرده؟بیشعور

ب خودش پیام بده بگو

اونقدر رابطمون صمیمی نیست که شمارش داشته باشم فقط تو دورهمی ها در حد سلام و علیک و حرف های عادیه 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

خب وقتی دیگه پاگشا دعوت میکنی یعنی متاهل شده و خانواده جدید تشکیل داده شاید اون هم ناراحت شده که خود ...

مجرده ما رسم داریم کسی می‌ره سربازی دعوت میکنیم بهش کادو می‌دیم میگیم پاگشا سرباز 

زنگ بزن ب مادرشوهرت گلایه کن بگو بهم احترام نزاشتن بعدا نگید پاگشا نکردی یا هرچیزی دیگه هم دعوتشون ن ...

مادرشوهرم اومد خودش کل خانواده شوهرم اومدن ولی مهمونی برای برادر شوهرم بود اونو پاگشا کرده بودم اون نیومد