2777
2789
عنوان

شوهر بیشعور رو باید چیکار کرد

326 بازدید | 23 پست

اصلا حق انتخاب بهم نمیده حتی برای لباس بچه 

رفتیم هفته پیش بازار خرید برای دخترم لباس انتخاب میکردم می‌گفت نه آخرش هم قهر کرد که منو الکی چرخوندی هیچی هم نخریدی 

هیچ وقت تو تصمیم های بزرگ زندگیمون نمیزاره منم حرفمو بزنم و اجرا کنم پارسال گفتم بیا دندونی بگیریم برای بچه گفت نه گفتم باشه بعد شد تولدش گفتم بیا ببریمش جنگل کیک و دکور ببریم عکاسی کنیم بازم مخالفت کرد وعده تولد ۵سالگی دادگاه تو عمارت شهرمون میگیریم هرچقدر خرج کنیم مهم نیست و آرزومه و .... منو دست به سر کرد و حرفشم اینه ما اونقدر پول دار نیستیم که بهمون جشن تو تالار بیاد و تا ۵سالگی بچه وضعیتمون خوب میشه جشن لاکچری میگیریم بعد من میگم کی مرده کی زنده باید تو حال زندگی کنیم و براش عید تولد۲سالگی بگیریم چون دخترم الان بامزس باحال می‌رقصه مطمئن جشنش قشنگ میشه و بازم مخالفت می‌کنه میگم پس پولش رو طلا بگیر برامون میگه نه طلای ابشده میگیرم طلای آبشده به چه کارم میاد خب 

وضعمون خوبه خداروشکر جوری نیس که برای جشن دخترم اذیت شیم اوکیه یه تولده دیگه 

هیچ وقت تولدم رو حتی یه کیک نگرفته تو این چندسال یه شاخه گل نگرفته برام و حرفشم اینه که ذهنم درگیره کاره و منبع درآمده که بهونس 

هر۲۰روز به زور می‌ره حموم بو کند میگیره که تو این مدت نزدیکی نداریم 

تنبله بشدت 

آدمیه که چون از تنبلیه حموم نمیره و اونقدر که میخواد پولدار نیس وگرنه خیانت هم می‌کنه 

هروقت هم بگم فلان چیز بگیریم فاز گدا بودن میگیره اما برای چیزای چرت و پرتی ولخرجه 

الان۵تومن داره تو یکی از حساب های فقط بعد میگم برنج بگیرم بابام اینا این هفته میان میگه ندارم پول 

چه گلی به سرم بگیرم با این لجن کثیف طلاق بگیرم نمیزاره رنگ بچمو ببینم بعدشم بچم میوفته زیر دسته مامانه لجن تراز خودش که بچمو با نون و ماست باید بزرگ کنه و لباس کهنه مردم رو بپوشه

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔

کاش هیچ وقت هیچ وقت ازدواج نمیکردم

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شاید رو حرف تو حساس تونگو جشن بگیر شاید خودش گرف

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
کاش هیچ وقت هیچ وقت ازدواج نمیکردم

خسیس هم هستم معلومهه خداصبرت بد 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
بعضی چیزارو نمیشه کاریش کرد فقط باید ولش کنی بری

کاش میشد 

کاش بچه نداشتم ولی میکردم میرفتم

مهریه نداری؟ عوض مهریه حضانت بچتو بگیر

قبلا بهش گفتم میگه نه چون می‌دونه بچم خط قرمزمه 

همین طوری هم های می‌چرخه میگه مهریتو ببخش

خسیس هم هستم معلومهه خداصبرت بد

نه نیس فقط میگه پولدارترشیم بعدتر زندگیییی کنیم 

خب کی مرده کی زنده شاید پولدار نشدیم 

دوتا خونه و ماشین داریم بسه دیگه همینش هم ندارن بعضیا