2777
2789
عنوان

کاش این سایت فقط مخصوص خانما بود

64 بازدید | 11 پست

نی نی سایت ؛سایت بارداری و سایت خانماس؛واقعا درک نمیکنم وجود اقایون تو این سایت چه معنی داره؟؟یا توهین میکنن یا درخواست دوستی میدن خیلیم اقایون سایت بی ادبن؛واقعا متوجه نمیشم تو این سایت چیکار دارن اخه باردار میشن مگه که تو سایت باردارین؟اصلا سایت مال خانماس کاش لاقل اینجا راحت بودیم

تایپک راجع به پریود زده بود یکی یه نر مریض اومد کلی چرتو پرت گفت 

می‌گفت این بحثای چندش رو اینجا نکن مگه محوریت اصلی سایت برای پرسیدن همچین مشکلاتی نیست؟

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سایت برای خانوم ها نیست 

موضوع سایت بچه و خونواده درست هستش ! 

از مجله های سایت مشخصه که برای آقایون هم مجله و .. میذارن 

محیط تبادل نظر شده خانومانه و ..... 

تو هر جامعه ای چه مجازی چه واقعی افرادی با شخصیت ضعیف هستند که اون محیط رو خراب بخوان کنند 

خداروشکر اینجا نظارت قوی داره 

کوچیک ترین تخلفی از آقا دیدید کافیه گزارش بزنید تا تعلیق بشه ! 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

آقایون طبق قوانین باید اینجا فعالیت داشته باشن ! 

تو هر تاپیکی نباید برن! 

تاپیکی که محتوای خانومانه داره نباید وارد بشه چه برسه نظر بده 

این افراد رو باید گزارش زد ! 

کاریش هم نمیشه کرد 

بخاطر یه عده با شخصیت ضعیف نمیشه همه رو منع کرد 

هر چند اینجا که کلا فضای عمومی هستش 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

تایپک راجع به پریود زده بود یکی یه نر مریض اومد کلی چرتو پرت گفت می‌گفت این بحثای چندش رو اینجا نکن ...

همه جا فضول گوه خور باید باشه بهش میگفتین تو برو النگوهاتو مراقبت کن خش نیوفته 

همه جا فضول گوه خور باید باشه بهش میگفتین تو برو النگوهاتو مراقبت کن خش نیوفته

نی نی یار رو تگ کردیم جای تعلیق اون مارو تعلیق کرد گفت بی احترامی نکنید 😂😂

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

تایپک راجع به پریود زده بود یکی یه نر مریض اومد کلی چرتو پرت گفت می‌گفت این بحثای چندش رو اینجا نکن ...

افرین خودشون اومدن تو سایت زنونه بعد مبگه این بحثا و ابنجا نکنین😐خب بفرما بیرون اقا سایت زنونس

بفرما بیرون از تاپیکم لطفا

در مورد آقایون نظر میدی

جواب به آقا رو می‌شنوی 

بعد میگی بفرما بیرون😂🤦‍♂️

خدا قوت بهت موفق باشی