2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جانم عزیزم بگو ..من خودم هم مرکز هم کانون قبول شدم و بین هردو مرددم..و کاراموزیم شروع نشده سوالتون چ ...

میشه بهتون پیام بدم اونجا بپرسم؟ 

یکم سوالام زیاده

کاربری دست چند نفره🙃

جانم عزیزم بگو ..من خودم هم مرکز هم کانون قبول شدم و بین هردو مرددم..و کاراموزیم شروع نشده سوالتون چ ...

امسال همه قبول شدن بس ظرفیت زیاد شده بنظرم ازمون استخدامی بده

تنها چیزی ک بین همه بصورت عادلانه تقسیم شده،ناعادلانه بودن زندگیه.کاربری دست ۳ نفره

میشه منم بپرسم ؟ درباره طلاقه

🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋

چرا فک کردین آینده ای نداره؟ آیا شما وکیل هستین؟؟

رشتم حقوقه و امسال ۲۰ هزار تا گرفتن و بدیهیه که آینده ای نداره و خبری نیست دیگه 

تنها چیزی ک بین همه بصورت عادلانه تقسیم شده،ناعادلانه بودن زندگیه.کاربری دست ۳ نفره

امسال همه قبول شدن بس ظرفیت زیاد شده بنظرم ازمون استخدامی بده

عزیزم اینقدر ک این حرفا اشباع شده خود رشته حقوق و وکالت اشباع نشده..من مرکز ۱۴۰۲قبول شدم ..و وکالت ۱۴۰۳ ...با هزار بدبختی .شب نخوابی ‌مهمونی نرفتن و....اونایی ک قبول شدن حلالشون چون واقعا سختی کشیدن میدونم ...وکالت علاوه بر اینکه قبولیش اصلا شانسی نیست ب هیچ عنوان با تسلط چند ماهه هم موقعیت و موفقیتی نداره

رشتم حقوقه و امسال ۲۰ هزار تا گرفتن و بدیهیه که آینده ای نداره و خبری نیست دیگه

امسال گرفتن دیگه. از سال آینده قانون عوض شد ببین  کی می میتونه قبول بشه. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا