2777
2789
عنوان

به نظرتون عروسی غریبه چی بپوشم

304 بازدید | 16 پست

عروسی دوست داییم دعوت شدیم ولی چون دوستش خانواده نداره و با داییم رفت و آمد داره ما رو هم دعوت کرده 

ما هم گاهی تو مهمانی ها و مراسم های داییم می‌بینیمش. حالا نمی‌خوام برم لباس بخرم و خیلی خرج کنم یه لباس عروسکی کوتاه دارم یه اورال هم دارم. عروسی هم قاطیه

اورال بهتره یا لباس عروسکی ؟ خیلی وقته عروسی نرفتم اصلا نمیدونم الان چی مده. لباس عروسکی هم تقریبا ساده هست اورال هم ساده هست 

مامانم میگه اورال سنگین تره و بهتره اما میترسم خیلی مجلسی نباشه بد باشه 

حالا به نظرتون چی کار کنم؟ مدل مو و آرایش ساده هم اگر دارین لطفا بفرستین برام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اون فامیلای مایه خفت و خاری هستی 🗿

چقدر بیشعوری

من با اسی شوخی کردم.

مایه خفت و خاری که خودتی انقدر بی ادبی که حرف مفت میزنی.کاش پدر مادرت رو ببینم بگم یکم خرج تربیت بچتون مبکردبد بد نبود

نصیحت امشب:واسه آدم هایی وقت بذاریدکه پدر و مادرشون واسه تربیتشونوقت گذاشته باشن.

چقدر بیشعوریمن با اسی شوخی کردم.مایه خفت و خاری که خودتی انقدر بی ادبی که حرف مفت میزنی.کاش پدر مادر ...

پماد سوختگی نمی‌خوای ؟

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

پماد سوختگی نمی‌خوای ؟

اونو که تو باید بزنی که از سوختگی اومدی پیام منو ریپ میزنی.

لباسایی که من تو مهمونی میپوسمو تو توخوابم نمیبینی

نصیحت امشب:واسه آدم هایی وقت بذاریدکه پدر و مادرشون واسه تربیتشونوقت گذاشته باشن.

اونو که تو باید بزنی که از سوختگی اومدی پیام منو ریپ میزنی.لباسایی که من تو مهمونی میپوسمو تو توخواب ...

اینجا تو این سایت همه از نظرشون زندگیشون لاکچریه و کسی تو خوابش نمی‌بینه 

بعد در خونتونو باز کنی میبینی تو یه خونه نمور و چرکی 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

اینجا تو این سایت همه از نظرشون زندگیشون لاکچریه و کسی تو خوابش نمی‌بینه بعد در خونتونو باز کنی میبی ...

کافر همه را به کیش خود پندارد.

خداروشکر مثل تو تو خونه نمور مستاجری زندگی نمیکنم.

مایل هستی شمارتو بده تو واتساپ بهت بزنگم از خونم برات لایو بزارم

کافر همه را به کیش خود پندارد.خداروشکر مثل تو تو خونه نمور مستاجری زندگی نمیکنم.مایل هستی شمارتو بده ...

گمشو بابا چه خودتو مهم حساب کردی 

ریپلای نکن حوصله چسان فیسان فیک ندارم

گمشو بابا چه خودتو مهم حساب کردی ریپلای نکن حوصله چسان فیسان فیک ندارم

خیلی برات ناراحتم قطعا زندگی بد و سختی داری و با فقر دست و پنجه نرم میکنی 

فقط خدا جواب حرفاتو بده

خیلی برات ناراحتم قطعا زندگی بد و سختی داری و با فقر دست و پنجه نرم میکنی فقط خدا جواب حرفاتو بده

آره همه فقیرن تو مایه داری برو کیف کن 

چقد چندشی 

آره همه فقیرن تو مایه داری برو کیف کن چقد چندشی

داری برای خودت میبری و میدوزی

بحث فقیر و پولدار باز میکنی 

معلومه خیلی با عقده بزرگ شدی

چندش هم قطعا خودتی.حتما باید مثل تو گستاخ باشم

وای بحال اطرافیانت