2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ت نت بزن گالری پاریس نجف اباد 

کلن تو کوچش لوازم ارایشو .. هس،انتهای کوچه ی ابزارفروشیا هم یه چنتا لوازم ارایشی فروشی هس برا پیدا کردنش بزن ارایشی بهداشتی رخ ارا نجف اباد 

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

لباس فروشیای شیکش پخش معمولن تو کوچه ی چهارراه شهرداری ینی کل خیابون شیخ بهاییو اگ قدم بزنی چنتا پیدا میکنی،پیش حاجی ارزونی یه چنتا هس ت خود پاساژام پوشاک صادقی،پیش همین گالری پاریسم یکی هس منتهی الان اکثر کاراش زمستونیه

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

تو خیابون فردوسیم یه پاساژ هس طبقه پایینش مانتوهای جالبی داره میگف کویتیه قیمتش ولی دو سه میلیونه

پاساژ شیخ بهاییم هس

ت نت بزن گالری پاریس نجف اباد کلن تو کوچش لوازم ارایشو .. هس،انتهای کوچه ی ابزارفروشیا هم یه چنتا لو ...

مرسی عزیزم من دانشجو ام جایی رو نمیشناسم

کوچه ابزار فروشیا کجاست؟

لباس فروشیای شیکش پخش معمولن تو کوچه ی چهارراه شهرداری ینی کل خیابون شیخ بهاییو اگ قدم بزنی چنتا پید ...

ممنونم

کلا چند تا از پاساژ های نجف‌آباد که تقریبا نزدیک هم باشن و آدرس رو اگر تونستین میگین

تو خیابون فردوسیم یه پاساژ هس طبقه پایینش مانتوهای جالبی داره میگف کویتیه قیمتش ولی دو سه میلیونه

شما استاد آواز خوب میشناسین؟

بهترین آموزشگاه موسیقی شهر کدومه؟

ت نت بزن گالری پاریس نجف اباد کلن تو کوچش لوازم ارایشو .. هس،انتهای کوچه ی ابزارفروشیا هم یه چنتا لو ...

نجف آباد منطقه چنده

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

مرسی عزیزم من دانشجو ام جایی رو نمیشناسمکوچه ابزار فروشیا کجاست؟

حیف عکس نمیشه ت سایت فرستاد همین ارایشی بهداشتی رخ ارا نجف اباد رو ک ت نت سرچ بزنی کوچه ای ک توش قرار گرفته کوچه ی ابزار فروشیا میشه میخو پیچو آچارو..میفروشن

نجف آباد منطقه چنده

امیر اباد ۵ میشه احتمالن نجف ابادمنطقه ی ۴باشه

شما استاد آواز خوب میشناسین؟بهترین آموزشگاه موسیقی شهر کدومه؟

اموزشگاه موسیقیا رو نمیدونم کدوم خوبه ولی میتونی ت نت بزنی اینستا اموزشگاه موسیقی نجف اباد از تو پیجا کاراشون رو نگا کنی ببینی کدوم کارش بهتره