2777
2789
عنوان

درآمد مربی شنا

834 بازدید | 23 پست

میدونید چقدره؟ و اینکه میصرفه یا نه

میدونم ناجی حقوقش بالاتره از صرفا مربی بودن

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیصرفه نصفشو همون استخر میبره

شما میدونی حدودا چقدر میشه؟ حالا هر شهری مهم نیست

خودم تهرانم

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

اتفاقا مربی بالا ترهالان بیشتریا توی بالاشهر دارن با استخرای مهد کودک و خصوصی کار میکنن

جدی؟؟  از یه نفر اینطور شنیده بودم

اره اتفاقا برای همینی که شما گفتی تصمیم دارم مربی بشم

خب بستگی داره به منطقه استخر هر چی بالاتر خب بهترو اینکه مهارت و سواد اموزش و اینکه بتونی شاگرد خصوص ...

اره درست میگید

ولی میخوام حدودش رو بدونم

چون بنظرم شغل سختیه و مسئولیت زیادی داره

اره من مدرک گرفتم میخام برم کمک مربی بشم تا راه بیوفتم

عه؟ چقدر عالی تبریک میگم امیدوارم موفق باشی❤

امکانش هست یکم از پروسه مدرک گرفتنش بهم توضیح بدی؟ 

اره درست میگیدولی میخوام حدودش رو بدونمچون بنظرم شغل سختیه و مسئولیت زیادی داره

ببین من تو فک کن سال ۹۷ اینطورا 

خصوصی نفری ۵۰۰ میگرفت 

الان حداقل ۴ ۵ تومن میگیرن این مناطق متوسط 

برای همین میگم برو بالاشهر 

بخش ماساژم یاد بگیر ک اونم خیلی خوبه درامدش

ببین من تو فک کن سال ۹۷ اینطورا خصوصی نفری ۵۰۰ میگرفت الان حداقل ۴ ۵ تومن میگیرن این مناطق متوسط برا ...

مرسی عزیزم بابت راهنمایی ارزشمندت❤