2777
2789

امروز تولدمه 

از خانوادم ۹۰۰ کیلومتر دورم (پدرومادرم)شهرستان زندگی میکنن 

مامانم زنگ زد تبریک بگه . با بغض قربون صدقم میرفت میگفت قربون امروز و این ساعت برم که تو به دنیا اومدی روز تولدته...  از بغض خفه شدم نتونستم چیزی بگم بزور تشکر کردم و خداحافظی کردم.  از خدا تو روز تولدم میخوام همیشه سایه ی پدرومادرم رو سرم باشه همیشه 

چقد سخته دختری که راه دور ازدواج کرده....

چه روز فرخنده ای روز تولدامام زمانم هست

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی تولدت مبارک هم تولد تو هم تولد امام زمان 

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

سلام تاپیک اخرتون و خوندم 

منم مشکل شما رو داشتم 

خیلی بده ، مدت زیادی هم درگیرش بودم  

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشا ور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشا ورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه میداد 

رضایت از مشاوره هاشون هم خیلی زیاده، داخل بیوگرافی کانال رضایت رو گذاشتن

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اید ی رو بیکا: P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4