2777
2789
عنوان

کار من بهتره یا جاری م

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 42 پست

باید به شوهرت بگی که میدونی خیلی اروم و ریلکس و لهش بگی من بدم نمیاد از ابن کار ازم پنهون نکن فقط که از پنهونی انجام دادن کاری ناراحت میشم 

دوم ابنکه لهش بگی آیا اونا میدونن پنهونی این کارو میکنی چون ممکنه فکر کنن که تو بدت میاد 

سوم اینکه بهش بگو نظر خودش چیه بهتره هر چقت میریم دیدنشون با پول به عنوان هدیه برید یا وسیله یا ابنکه همین رول ادامه داشته باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بنظرتون مثلا اگه نیاز به مرغ دارن بعد شوهر من پول میده اونا می تونند بخرن بهتره یا اینکه به سلیقه ...

خب آخه الان مادر شوهر اونو بهتر می‌دونه چون داره براشون خرید می‌کنه 

ولی فکر می‌کنه شما راضی نیستی همسرت بهشون پول بده بخاطر همین  همسرت ازت پنهون می‌کنه 

بنظر من پول برای ادم نیازمند بهتره ولی همون پول ک شوهرت میده.رو خودت زنگ بزن بهش بده

مادرشوهرم با خیال اینکه شوهرم مخفیانه میده راحته وگرنه ادای نیازمندها رو درنمیاره بلکه ادعاش میشه به ماها کمک هم می کنه.

دقیقا من ناراحت میشم ولی بخاطر خدا گذشت می کنم .

اگر بخاطر خداست ناراحت هم نشو

اون جواب کارشو با همین تشکر ساده مادرشوعر و تعریفش میگیره 

ولی تگه تو قلبا راضی باشی جواب محبتتو خدا میده و مطمئنا خدا بهترین جواب رو میده جوری که دل کسی هم نمیشکنه و تو هم عزیزتر خواهی شد.

فقط دلت رو بزرگ کن و ناراحت نشو

اللّهم عجّل لولیک الفرج
خب آخه الان مادر شوهر اونو بهتر می‌دونه چون داره براشون خرید می‌کنه ولی فکر می‌کنه شما راضی نیستی هم ...

نه در عمل مادرشوهرم به من بیشتر احترام میذاره، حرف من برش بیشتری داره با اینکه کوچکترم

ولله کار تو بهتره مادرشوهرت شعور نداره البته ببخشیدا

ادم با پول میتونه هر چیزی نیاز داره بگیره

کار تو بهتره برای مادرشوهری که شعور داره

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

مادرشوهرم فکر می کنه من نمی فهمم شوهرم بهش کمک مالی می کنه و اصلا به رو من نمیاره، ولی کادوهای جاری ...

همسر منم خیلی کمک می‌کنه گاهی بهم میگه گاهی نمیگه مشکلی ندارم .ولی به خاطر مقایسه شدن شما جاری من باشم در جواب مادر شوهرم میگم من و فلانی یعنی همسرم فک میکنیم پول بدیم خودتون باب سلیقه خودتون خرید کنید بهتر اون وقت متوجه میشه شما هم تو کمک سهیم هستین البته باز میگم با احترام بگو

کار این و اون نداره ، هر دو از پول پسرشونه جاری از جیب که نمیده مادرشوهر ذوق کرده بنده خدا و به رو میزنه

اگه اهل طعنه ست بهتره به شوهرت بگی به مامان برسون که من در جریانم و مشکلی هم ندارم پس قابلمه قاشق جاری رو به روی من نیازه

در کل کار شوهرت درسته پول بهتره، گوشت و قابلمه رو شاید لازم نداره اصلا

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
چقد شوهرت ساده اس و چقد تو بی سیاست اینبار رفتی خونشون ب روشون بیار بگو ب حالت مهربونک اره اگ کم میز ...

شوهرم مغروره، نمی خواد بفهمم به اونها پول میده، خانواده من وضعشون خیلی خوبه.