خانواده شوهرم نیاز به کمک مالی دارند، یعنی منبع درآمد ثابتی ندارند، خواهرشوهرم جدا شده و کار می کنه و خرج خونه میده و برادرشوهرم با زن و بچه ش با مادرشوهرم و خواهرشوهرم زندگی می کنه و اونم خرج زندگی میده ولی مادرشوهرم خیلی پرخرجه و بازم باید بهش پول داده بشه ، من و جاریم دو تا شهر دیگه و دور از اونا زندگی می کنیم.
شوهر من مخفیانه از من بهشون پول میده و من می فهمم ولی به روی خودم نمیارم و فکر می کنم پول بده خودشون تو هرکاری که می خوان خرجش کنند ولی برادرشوهرم پولی نمیده ولی هر وقت می خوان برن خونه مادرشوهرم براشون جاری م خرید می کنه، ظرفی ،قابلمه ای، یا مثلا گوشتی یا برنجی می بره.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولله کار تو بهتره مادرشوهرت شعور نداره البته ببخشیدا
ادم با پول میتونه هر چیزی نیاز داره بگیره
کار تو بهتره برای مادرشوهری که شعور داره
دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید
مادرشوهرم فکر می کنه من نمی فهمم شوهرم بهش کمک مالی می کنه و اصلا به رو من نمیاره، ولی کادوهای جاری ...
همسر منم خیلی کمک میکنه گاهی بهم میگه گاهی نمیگه مشکلی ندارم .ولی به خاطر مقایسه شدن شما جاری من باشم در جواب مادر شوهرم میگم من و فلانی یعنی همسرم فک میکنیم پول بدیم خودتون باب سلیقه خودتون خرید کنید بهتر اون وقت متوجه میشه شما هم تو کمک سهیم هستین البته باز میگم با احترام بگو