2777
2789
عنوان

ازدواج خواهرشوهرم با ی مرد مسن وبچه دار😱😱😱😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 71 پست

خوب دنیایه یه دختر ۳۰ ساله کجا و یه مرد مطلقه ۴۸ ساله ی بچه دار کجاااااا 

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
اخه خیلی دوستش داره  میگه یااین یا من ازدواج نمیکنم

چه حماقتی داره میکنه خواهر شوهرت

امیدوارم هرچه زودتر عاقل بشه

۱۸ سال اختلاف سنی و یه بچه

عجباااااااا

هرگز دخالت نکن 

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نكنه وضع مالي اقاههههه چطوره همچين گفتي مسن فكر كردم ٦٠

چه هماهنگ😍

شیخ رجبعلــی خیاط:چشمت به نامحرم مي‌افتد،اگر خوشت نيايد كه مريضي!!اما اگر خوشت آمد،فوراً چشمت را ببندو سرت را پايين بيندازو بگو: يـــــا خير حبيب و محبوب...يعني: خدايا من تو را مي‌خواهم،اين‌ها چيه؟!اين‌ها دوست داشتني نيستند،هر چه كه نپايد دلبستگي نشايد

زندگی شخصی هر ادمی چه خوب چه بد به خودش مربوطه نباید دخالت کرد هر کسی دید خودشو داره 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

حداقل شرط بزارین مشاوره برن

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
میدونین چیه این خواهرشوهرم پدرمادر که ندارن میگه من به احترام نمیرم عروسی کنم یا راضی شن نشن میرم ...

پس جای قهر و ناراحتی و لجبازی بهتره برادرها و خواهرها کمی منطقی باشن

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
خوب دیگه ۱۸ سال ازش بزرگتره دقیقا جای پدرشه 😆😆😆😆

شاید ازدواج یه دختر ۱۸ سالع با یه آقای ۳۶ ساله خوب نباشع

اما ازدواج یه دختر ۳۰ ساله با یه آقای ۴۸ ساله خیلی هم بد نیست

نه دیگه آخه کدوم پسری ۱۸ سالگی بچه دار میشه😝😝😂

شیخ رجبعلــی خیاط:چشمت به نامحرم مي‌افتد،اگر خوشت نيايد كه مريضي!!اما اگر خوشت آمد،فوراً چشمت را ببندو سرت را پايين بيندازو بگو: يـــــا خير حبيب و محبوب...يعني: خدايا من تو را مي‌خواهم،اين‌ها چيه؟!اين‌ها دوست داشتني نيستند،هر چه كه نپايد دلبستگي نشايد

منم يكي رو با همين شرايط ميشناختم تازه دختر شرايط خيلي خوبي هم داشت اقا دندانپزشك بود و دقيقا همين شرايط

ازدواج كردن زندگي خوبي هم دارن

بچه ها هم با اينا هست

ب خودشون بستگي داره

اگه مرد پول داره و اينم دوسش داره خب بره ازدواج كنه وقتي عقلش نميرسه

هرچقد مقاومت كنيد اون احمق تر ميشه ولي اگه بريد تو جبهه خودش عقلش مياد سرجاش و فرصت بهش ميدين فكر كنه داره چكار ميكنه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

دخالت نده خودتو شوهرت فکر میکنه داری بدجنسی میکنی ی جوریم نگو ب خواهر شوهرت که نمی تونم بگو ان شاالله هرچی صلاحه و خدا بخواد پیش بیاد 

وقسم به روزی که دلت را می شکنند وجز خدایت مرهمی نخواهی یافت....💘💘