2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 124395 بازدید | 6117 پست
خواهش میکنم عزیزم ، ان شا الله .

سلام مامان سبحان عزیز میشه منو برای وام بلو راهنمایی کنین نزدیک یک ماه وخورده ای همه پول و حساب کتاب هام داخل بلو هست یکبار شده ۱۵۰ میلیون پول داشته یکبار ۵ تومن ...تمامی خریدها و تراکنش ها....الان برای اولین بار میخام وام بگیرم زده ۲۰ درصد به نظرم کارمزدشزیاده چیکار کنم

مامان سبحان عزیز پرسیده بودم که شوهرم خونه به نامش نداره می تونه وام مسکن ۶۵۰ را بگیره گفتید اره

الان بخواد درخواست وام کنه باید خونه بخره تا وام تعلق بگیره یا بدون خریدن خونه هم می تونه وام را بگیره ؟

ضامن میخواد یا سند خونه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم منظور چاپ قرار داد وام هست ، دیگه هر وقت آماده باشه خود بانک اطلاع میده بهتون ولی خودتون ...

سلام گلم خداروشکر بالاخره شوهرم رفت بالاسرشون نشست تا چاپ رو گرفت خلاصه ضامنو بردم امضا زد حالا باز گفتن کارت اعتباری هروقت برات پیامک اومد بیا گفتم چقدر طول میکشه جواب درستی ندادن به نظرت از یه هفته بیشتر طول میکشه؟این شعبه ایی که وام دارم میگیرم فوق العاده سرشون شلوغه یعنی صبح که میری جا واسه وایسادن نیست میگم نکنه باز یه ماه طول بکشه

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
سلام عزیزم،قرارداد طرح حامی که تازگی ها بروزرسانی شده رو از اطلاع دارید انگار خیلی بند بهش اضافه شده ...

سلام عزیزم والله من هم دیدم عوض شده ولی به بندهاش دقت نکردم .

ولی سود میده پولتون رو بگذارید داخل قدرت خرید .

و اینکه چرا صندوق بورسی مثل افران نمیخرید ؟

سلام مامان سبحان عزیز میشه منو برای وام بلو راهنمایی کنین نزدیک یک ماه وخورده ای همه پول و حساب کتاب ...

سلام عزیزم سودش طی سال ۲۰ درصد هست و برای ۶ ماه میشه ۱۰ درصد خیلی هم زیاد نیست به نظر من .

مامان سبحان عزیز پرسیده بودم که شوهرم خونه به نامش نداره می تونه وام مسکن ۶۵۰ را بگیره گفتید اره الا ...

عزیزم باید خانه جدید بخره و اینکه ضامن رو باید با رئیس شعبه صحبت کنید اگر رتبه اعتباری خوب باشه ممکن هست قبول کنند فقط سند در رهن بره .

سلام گلم خداروشکر بالاخره شوهرم رفت بالاسرشون نشست تا چاپ رو گرفت خلاصه ضامنو بردم امضا زد حالا باز ...

سلام عزیزم ، خدا رو شکر .

کارت اعتباری معمولا ۲ هفته کاری طول میکشه تا بیاد .

سلام عزیزم ، خدا رو شکر .کارت اعتباری معمولا ۲ هفته کاری طول میکشه تا بیاد .

قربونت عزیزم خدا کنه زود تر بیاد خیلی پروسه وام طول کشید دیگه

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
سلام عزیزم سودش طی سال ۲۰ درصد هست و برای ۶ ماه میشه ۱۰ درصد خیلی هم زیاد نیست به نظر من .

ممنون از پاسخ گویی تون عزیزم.....یکبار دیگه امتحان میکنم اگه اشکال نداره اسکرین میدم

سلام عزیزم اگر از قبل حساب مهربانی باز کردید همون بالا داخل بام که حساب ها رو نشون میده نوشته حساب م ...

ممنون عزیزم که اینقد با حوصله وقتتون گذاشتید، انشالله همیشه تندرست باشید

[QUOTE=403645703]سلام عزیزم والله من هم دیدم عوض شده ولی به بندهاش دقت نکردم . ولی سود میده پولتون ر ...

عزیزم خرید و فروشش مثل سهام هست .

ولی اگر پول داخل همون قدرت خرید مفید هم باشه مشکلی نیست سود میده .