2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 104652 بازدید | 5437 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای طرح اعتبار ملی باید جداگانه حساب باز کنید .و اینکه همون قسمت بالا که حساب ها رو به رنگ آب ...

ممنون بابت وقتی که میزارید خدا خیرتون بده تو کادر آبی نوشته حساب قرض الحسنه فقط هر جایی از بام رو هم بگید سرک کشیدم نبود نرخ سود هم زده صفر درصد برا افتتاح حساب هم ۱۰۰ هزار خواست راه دیگه ای نداره بفهمم کدوم حساب رو دارم 

عزیزم وام ملی برآیند نداریم .ملی ۲ نوع وام داره که یکی طرح مهربانی هست که کارمزدش بین ۰ تا ۴ درصد هس ...

عزیز بانک ملی همین ۴درصدیه ایا نیاز ب حصور فرد هست یا انلاین میشه کاراشا کرد.سپاس از پاسخگویی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ممنون بابت وقتی که میزارید خدا خیرتون بده تو کادر آبی نوشته حساب قرض الحسنه فقط هر جایی از بام رو هم ...

اگر یک ماه از افتتاح حسابتون گذشته باشه روی قسمت درخواست تسهیلات بعد یکی از طرح های وام مهربانی برید مقدار وامتون رو نشون میده بعد مطمئن میشید نوع حساب مهربانی هست .

اگر یک ماه از افتتاح حسابتون گذشته باشه روی قسمت درخواست تسهیلات بعد یکی از طرح های وام مهربانی برید ...

سلام عزیزم

صبحت بخیر

میشه نحوه محاسبه اقساط وام مهربانی رو یاد بدی؟

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم

سلام مامان سبحان عزیز وقتت بخیر

عزیزم من میخوام وام برایند چکیار رو بگیرم،اما همش میزنه ارتقا سطح کاربری،ک نمیتونم انجامش بدم

بانکداری ویدیویی هم اون دکمه ادامه اش کار نمیکنه،اصلا موندم باید چ راهی برم.میشه راهنمایی کنید؟

عزیزم این سوال یکی از دوستان ا میلیارد و ۷۰۰ بذاره مهر بعد دو ماه چقدر وام میتونه بگیره

مهر ایران هرچقدر بزاری بعد سه ماه نصفشو میده 

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
سلام عزیزمصبحت بخیرمیشه نحوه محاسبه اقساط وام مهربانی رو یاد بدی؟

سلام عزیزم ، بستگی به درصدش داره اگر ۰ درصد باشه که خوب دیگه سود نداره مثلا ۱۰۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه تقسیم بر ۱۲ میشه .

ولی اگر ۲ یا ۴ درصد باشه ماه اول کارمزد کم میشه مثلا برای ۱۰۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه و سود ۴ درصد ماه اول ۴ میلیون کارمزد کم میشه و ۱۰۰ میلیون باید تقسیم بر ۱۱ بشه .

حالا اگر ۲۴ ماهه هم باشه ماه اول و ماه ۱۳ کارمزد کم میشه ماه اول ۴ درصد ۱۰۰ میلیون و ماه ۱۳ چهار درصد مانده وام یعنی ۵۰ میلیون .

بعد ۱۰۰ میلیون تقسیم بر ۲۲ میشه .