2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 104768 بازدید | 5442 پست
خواهش میکنم عزیزم .بانک مهر حدودا میتونید ۷۰ میلیون با بازپرداخت ۲۴ ماهه وام بگیرید که قسط اون هم ۳ ...

وای چقدر کم🤦😮‍💨خانومی من بااون شرایطی که گفتم به وام مبالغ خداقل200میلیون احتیاج میشه بگید کدوم از بانکاهای بدون ضامن بهترهستند؟ویپاد قبلاگرفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم تهران ۲۷۵شهرهای بزرگ ۲۱۰ و شهرهای کوچک ۱۴۰ با بازپرداخت ۵ ساله و سود ۲۳ درصد باید برید کا ...

سلام عزیزم خوبید 

بانک سپه اقساط وام را برداشت نمیکنه

الان دو ماهه که برداشت نکرده

اینا جمع شه یکجا کی میتونه بده 😥

شما اطلاعی ندارید 

گوشی همسرم سادست همراه بانکم نصب نداره 

چیکار کنیم ؟🙏

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤
سلام عزیزم،من سکه هام برای وام برایند ۵۰میلیونی امادس اما گفت رتبه اعتباریم پایینه ازطریق برایند چک ...

سلام عزیزم رتبه اعتباری تون رو از طریق سایت اعتباریتو میتونید چک کنید .

اول چک ها رو باید داخل همون سامانه هامون ثبت کنید چند بار در ساعت اداری امتحان کنید درست میشه. 

وای چقدر کم🤦😮‍💨خانومی من بااون شرایطی که گفتم به وام مبالغ خداقل200میلیون احتیاج میشه بگید کدوم ا ...

عزیزم همون اعتبار ملی و مهر و مهربانی هم یک ضامن میخوان 

و اینکه با اقساط کوتاه تر میتونید وام اعتبار ملی رو با همون شرایط حدود ۲۰۰ میلیون بگیرید .

۱۹۰ میلیون با اقساط ۱۲ ماهه که حدودا ۱۷ میلیون میشه قسط هر ماه .

سلام عزیزم خوبید بانک سپه اقساط وام را برداشت نمیکنهالان دو ماهه که برداشت نکردهاینا جمع شه یکجا کی ...

سلام عزیزم الان درست شده فکر میکنم باید احتمالا برید خود شعبه و ۲ ماه رو هم باید با هم پرداخت کنید .

عزیزم همون اعتبار ملی و مهر و مهربانی هم یک ضامن میخوان و اینکه با اقساط کوتاه تر میتونید وام اعتبار ...

ممنون عزیزم فقط سوال اخر اعتبار ملی یا مهربانی کدوم امتیاز دهیشون بهتر هست؟

عزیزم کسی نمیتونه با قاطعیت بگه قیمت الان خوبه یا یه ماه دیگه ولی کلا خرید طلا هر گرم زیر هفت تومن خ ...

سلام خوبین؟ شرمنده من تحلیلهای شما را خیلی دوست دارم و برای من خیلی کارساز بوده و همیشه دعای خیر واستون دارم 😍

من مقداری پول دستم اومده میخوام طلا خرید کنم میخواستم لطف کنید نظربدید کی خرید کنم؟

سلام خوبین؟ شرمنده من تحلیلهای شما را خیلی دوست دارم و برای من خیلی کارساز بوده و همیشه دعای خیر واس ...

خواهش میکنم دوست عزیز کاری نکردم

کلا روند طلا صعودی هست اگر برای بلند مدت میخوای نگهداری همینجا هم قیمت بدی نیست برای خرید

ولی تا وقتی طلا مقاومت ۷۶۳۰ رو رد نکنه امکان اصلاح داره اگر رد کنه و چند روز تثبت داشته باشه بالای اون عدد، میشه گفت موج صعودی اغاز شده

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
سلام مامان سبحان جان من اگه 200میلیون در طرح مهربانی بانک ملی بگذارم بعد از 5ماه که ماهی هم40میلیون ...

ببخشید دخالت میکنم

ولی طرح اعتبار ملی بانک ملی خیلی عالی سود 14 درصد ولی مبلغ وام دریافتی خیلی بیشتر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خواهش میکنم دوست عزیز کاری نکردمکلا روند طلا صعودی هست اگر برای بلند مدت میخوای نگهداری همینجا هم قی ...

الان چند؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
عزیزم کسی نمیتونه با قاطعیت بگه قیمت الان خوبه یا یه ماه دیگه ولی کلا خرید طلا هر گرم زیر هفت تومن خ ...

طلایک فیزیکی یا مجازی؟