2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 104802 بازدید | 5442 پست
سلام عزیزم برای وام برآیند معمولی لازم نیست ولی برای وام برآیند چک یار و وام پیمان باید آدرسی که داخ ...

سلام عزیزم خوبی میگم که من وام‌۱ملیونی ویپاد رو گرفتم.

اعتبار خرید کالا تارا ۱ملیون

قرعه خونگیم باید ۱ملیون بدم.

خب من درحال حاضر ۱و۷۰۰ تو حساب ویپادم دارم.

بیام‌قسط وام و تارارو بدم بااینکه ۵روزه گرفتمشون و ۲۵ روز دیگه فرصت هست.

یانه ۱و۷۰۰ بذارم‌بمونه حساب ویپادم تا سکه بده و امتیاز؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم بیشتر گردش حساب و معدل حساب تاثیر داده.

سلام مامان سبحان جان من اگه 200میلیون در طرح مهربانی بانک ملی بگذارم بعد از 5ماه که ماهی هم40میلیون ازاین 200میلیون کم میشه،چقدر بهم وام تعلق میگیره؟دقیق بهتون گفتم که برام بی زحمت حساب کنید خیلی گیرهستم ممنون،راستی لطفا بگید با اقساط چندماهه و مبلغ هرقسط چقدر ،اگرهم اقساط رو بشه 18ماه یا24ماه انتخاب کنم ممنون میشوم 

خواهش میکنم عزیزم ‌.

سلام ببخشید من یه سوال داشتم،تو زمان جنگ من از کارت سپه خودم به کارت ملی‌کارت به کارت کردم ،پول از حسابم کم شد ولی خطا زد به حساب مقصد نرفت.بانک هم جواب درست و درمونی نمیده ،الان باید چطوری پیگیر باشم؟

از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍

سلام مامان سبحان جان من اگه 200میلیون در طرح مهربانی بانک ملی بگذارم بعد از 5ماه که ماهی هم40میلیون ...

سلام عزیزم ، ۷۸ میلیون ۲۴ ماهه اقساطش حدودا ماهی ۳ میلیون و ۵۰۰ .

و ۱۰۸ میلیون ۱۸ ماهه میتونید با اقساط ماهی ۶ میلیون و ۷۵۰  وام بگیرید. 

سلام ببخشید من یه سوال داشتم،تو زمان جنگ من از کارت سپه خودم به کارت ملی‌کارت به کارت کردم ،پول از ح ...

سلام عزیزم باید پرینت هر ۲ حساب رو بگیرید و از طریق همون بانک پیگیر باشید .

سلام عزیزم ، ۷۸ میلیون ۲۴ ماهه اقساطش حدودا ماهی ۳ میلیون و ۵۰۰ .و ۱۰۸ میلیون ۱۸ ماهه میتونید با اقس ...

خیلی خیلی ازتون ممنونم انشاالله خیردنیا ببینید خوشبختی بچهاتونو ببینید🤲🏻. شرمنده یه سوال دیگه با همون شرایطی که گفتم اگه بانک مهر بزارم چقدر وام و با چه اقساطی میتونم دریافت کنم؟

سلام عزیزم از چه بانکی؟بستگی به شرایط اون بانک داره بعضی بانک‌ها با ضمانت وام رو میدن ولی بعضی از با ...

سلام گلم

رسالت بانک میگه خرید امتیاز وام اصلا به ما ربطی نداره

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

خیلی خیلی ازتون ممنونم انشاالله خیردنیا ببینید خوشبختی بچهاتونو ببینید🤲🏻. شرمنده یه سوال دیگه با ه ...

خواهش میکنم عزیزم .

بانک مهر حدودا میتونید ۷۰ میلیون با بازپرداخت ۲۴ ماهه وام بگیرید که قسط اون هم ۳ میلیون ۲۰۰ میشه حدودا .

سلام گلمرسالت بانک میگه خرید امتیاز وام اصلا به ما ربطی نداره

سلام عزیزم بله خوب بانک که امتیاز رو خرید و فروش نمیکنه .

ولی گزینه ای داخل اپلیکیشن اش داره که میشه امتیاز رو انتقال داد . 

سلام عزیزم،من سکه هام برای وام برایند ۵۰میلیونی امادس اما گفت رتبه اعتباریم پایینه ازطریق برایند چک یارباید بگیرم اخه من پارسال برایند ۱۵ تومنی گرفته بودم رتبه ام b2بود یعنی رتبه ام اومده پایین؟چجوری بفهمم؟

واینکه مراحل وام چک یارمیگید

هامون رو نصب کردم مراحل شو رفتم تا احرازهویت وبعد دوباره ک واردش میشم میادازاول چیکارکنم؟