2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 105042 بازدید | 5451 پست
سلام روزتون بخیر عزیزم شرمنده میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم درخواست دوستی هم دادمواسه خرید طلا بنظرت ...

عزیزم کسی نمیتونه با قاطعیت بگه قیمت الان خوبه یا یه ماه دیگه

ولی کلا خرید طلا هر گرم زیر هفت تومن خوب محسوب میشه

در کل به استرسش نمی ارزه وایسی تا اون موقع مثلا گرمی صدهزارتومن هم بیاد پایین مگه چقدر تاثیر داره؟؟

من خودم نقدم و قصد خرید دارم

وارد کانال ۶۹۰۰ بشه خریدام رو پله ای انجام میدم ان اشالله

برای شما هم امیدوارم بهترینها پیش بیاد❤️

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مامان سبحان جان

من توی بل‌و ۳ماه گذشته و میانگین حسابم تو ماه سوم۹تومن‌بوده

چجور‌وام فعال میشه؟و چقد بهم تعلق میگیره؟

اخه چندروزه نوشته وام شما چندروز‌دیگر‌فعال میشود از یکم این نوشته بالای میانگین ماهانم نوشته

چقد طول میکشه فعال شه؟

پیکی به سلامتی خداوند بزن
عزیزم کسی نمیتونه با قاطعیت بگه قیمت الان خوبه یا یه ماه دیگه ولی کلا خرید طلا هر گرم زیر هفت تومن خ ...

ممنون از راهنمایی ارزشمندتون دوست خوبم 

من الان نقد دارم و میخوام خرید کنم اون هفته هرچقدر صبر کردم پایینتر از 6950نیومد و نتونستم خرید کنم میشه لطف کنید هرموقع خودتون خواستید خرید کنید به من هم اطلاع بدید البته میدونم انتظار زیادیه ولی ممنون میشم کمکم کنید چون این مبلغو خیلی سخت بدست اوردم و نیاز به راهنمایی چون شما دارم و تحلیل هاتون رو قبول دارم ممنون🙏

ممنون از راهنمایی ارزشمندتون دوست خوبم من الان نقد دارم و میخوام خرید کنم اون هفته هرچقدر صبر کردم پ ...

عزیزم من وارد کانال ۶۹۰۰ بشه پله پله میخرم تا هر جا بره پایین

هر جا هم احساس کنم میخواد برگرده بالا کل موجودیم رو وارد میکنم

پله های خریدم رو صد تومن صد تومن در نظر گرفتم

البته اینم بگم من چون سالهاست با یه طلا فروش کار میکنم بهم appخرید و فروش داده مثل خودشون با یه کلیلک میتونم خرید یا فروش ثبت کنم ولی اگر این امکان رو نداشتم پله های خریدم رو بزرگتر برمیداشتم چون سخته حضوری هی بخوای بری طلا فروشی و چک کنی در این حالت کل مبلغ خرید رو میشه دو بخش یا سه بخش کرد ولی اگر دسترسی به طلا فروش دارین که تلفنی خریدتون رو ثبت کنه هرچی پله های خریدت کوچیکتر باشه ریسک از دست دادن قیمت های پایین رو کم میکنید

ممنون از راهنمایی ارزشمندتون دوست خوبم من الان نقد دارم و میخوام خرید کنم اون هفته هرچقدر صبر کردم پ ...

انشالله خریدتون پربرکت باشه و بهترین سود رو بدست بیارین❤️❤️

مامان سبحان عزیز ببخشید که بحث غیر مرتبط کردیم در تاپیک شما🙏🙏

انشالله خریدتون پربرکت باشه و بهترین سود رو بدست بیارین❤️❤️مامان سبحان عزیز ببخشید که بحث غیر مرتبط ...

ممنون لطف کردید خیلی خوب و واضح توضیح دادید امیدوارم همیشه سلامت و شاد باشید و طلاهای پرخیر و برکتی بخرید😍

سلام مامان سبحان جانمن توی بل‌و ۳ماه گذشته و میانگین حسابم تو ماه سوم۹تومن‌بودهچجور‌وام فعال میشه؟و ...

سلام عزیزم معمولا خیلی زود فعال میشه پیامک میاد براتون .

اگر تا چند روز دیگه فعال نشد حتما به پشتیبانی زنگ بزنید .

ممنون لطف کردید خیلی خوب و واضح توضیح دادید امیدوارم همیشه سلامت و شاد باشید و طلاهای پرخیر و برکتی ...

ممنون دوست من

خواستم اطلاع بدم خدمتتون الان طلا وارد کانال ۶.۹۰۰ شره منظور از کانال ۶.۹۰۱ تومن تا ۶.۹۹۹ هست من از اینجا شروع میکنم به خرید

انشالله خیر باشه برا همه

سلام عزیزم ، من یک بار چند وقت پیش برای یکی از دوستانم که می‌خواست دسته چک عوض کنه رفتم داخل سامانه ...

سلام بله، نکنه من سایت رو اشتباه رفتم نمیدونم والا 

میشه دقیقا شما بگید کدوم سامانه برم 

چه اطلاعاتی میخواست ؟ با گوشی میشه انجام داد?

من شرمنده شما میشم اینقدر مزاحمت میشم والا پشتیبانی خوب جواب نمیده 

سلام بله، نکنه من سایت رو اشتباه رفتم نمیدونم والا میشه دقیقا شما بگید کدوم سامانه برم چه اطلاعاتی م ...

سلام عزیزم ، الان رفتم سایت رو نگاه کردم شما درست میگید شناسه قبض برق هم میخواد البته من تا مرحله آخرش نرفتم ولی یکی از آدرس هام که درست ثبت شده دیدم شناسه قبض برق داشت حالا اون یکی آدرس رو که الان ساکن هستیم رو نرفتم تا آخر ببینم خودش شناسه رو ثبت میکنه یا باید وارد کنم .

احتمالا اون موقع برای دوستم ثبت شده بوده من دقت نکردم .

و اینکه راهی که به ذهنم میرسه برای شما این هست که نمی‌تونید آدرس خونه مادر یا یکی از بستگان رو وارد کنید و داخل ویپاد هم آدرس رو باید تغییر بدید البته . 

سلام عزیزم ، الان رفتم سایت رو نگاه کردم شما درست میگید شناسه قبض برق هم میخواد البته من تا مرحله آخ ...

بله میخواد و خودش نمیزنه و با یه شناسه آب تنها هم کار انجام نمیشه

مشکلی پیش نمیاد برای اینکار ؟؟میتونم آدرس خونه مادرم رو بزنم